Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahane Chemical procesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Esası 2 gün oluyo biteli:)ama yeni çektim resimleri

toplam fiyat
2 pervane tanesi 8milyon 16 milyon(bunlar heryerde işe yarıyo ama)
Kafes Tuş kablo zor 3milyon
Birkaç metre düz plaka tahta 3milyon
Bisürü çiivi zort silikon onlar fiyata girmiyor 1milyon tutmamıştır

toplam 22 milyon:) ençok fanlar tabii

Tahtaları hep silikon ve çivi yardımı ile tutturdum son derece sağlam ve ince bişi çivi çakınca sıcmıyor kartonlu bi ismi vardı unuttum:D
Fanlar 220 volt çok hoş püfür püfüür
Kutuyu falan yapmam 1 gün sürdü çizip kesip birleştirdim
2 fan ayrı ayrı kontrol edilebiliyor

Amacı:Odaya hava girsin

Sorunları:Arkasında fan yok vakumu düşük boruyu takınca kuvveti düşüyor ve içine daha soğutucu bi sistem ekliyemedim (buzdolabı ssoğutma sistemi bulunca yapacam:) )[signature][hline]molotof kokteyine vileda bezi kullanırım

Mesaj tarihi:
Birde içine ısınan şeyleri soğutmak için koyabiliyorsunuz:P kolonyayı tabağa döküp içine koyunca bütün oda kokuyor eheh

Birde çok güzel surata esiyor püfür püfür böyle öeahh[signature][hline]molotof kokteyine vileda bezi kullanırım

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eet güzel esiyor lan:) kışın içine resistans koyup ısıtıcı yapacam[signature][hline]molotof kokteyine vileda bezi kullanırım

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aman valla senden korkulur senle bi gün geçiren bi kişinin neler yaşyabileceğini düşünüyorumda AMAN ALLAHIMM[signature][hline]Mavi D'uinlorie / the human
Elladan Ancalímon / the elf
Fredegar Loamsdown / the hobbit
Mesaj tarihi:
abi v lala püfür püfür esiyo çok rahat içinde soğutucu sistem olmuyan fanlarla aynı etki işte ama bunun içine daha resistans ve soğutucu koyucağım için daha güzel olacak:)

Bu arada sıfırdan yaptım bunu tahta işleri konusunda iyiyimdir dekupajla falan kestim şekli modern olmamışmı:-P[signature][hline]molotof kokteyine vileda bezi kullanırım

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
insan sıkılınca neler yapıyor...[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Bide mavi kartonla falan kapla bence renkli olsun :)[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş.
Dışını pvc kaplamalarla kapla çok güzel olanları var metre metre alıp kaplarsın gerçi o tahta plakaya yapışırmı bilemiyorum ama herneyse yap işte.
İçine de düşük elektrik tüketimi olan mavi ışık fln koy sadece görünüş olarak dışarıya inceden bi ışık versin şekil olsun.
Bide genelde kasaplarda olan bişey var bakır bi boru onu nası yapıyolar bilmiyorum ama bi şekilde soğuyo o ve dışı buz oluyo ondan bulup borunun içine sokarsan güzelce soğuturda..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Bence güzel, bide renkli bişeyle kaplaki için açılsın ;)[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
hll
Bende eskiden böyle şeylerle uğraşırım ama dersler, öss, spor, kızlar, sorunlar derken kendimi unutmuşum... off off ben geçmişim hatırladım wallahaa yaaa[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
manyak:)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
Hah bende onu yapıcam o bakır borunun içinde freon gazı var boru buzdolabına girince boru aniden genişliyor ve incecik bir delikten salınıyor borunun içine gaz aniden basınç kaybediyor ve dışarıdan ısı çekiyor sonra kompresörde tekrar sıkıştırılırken ısıyı tekrar dışarı veriyor kompresörün borularını camdan sallıyorsun:P (incecik bişi zaten) sıcack oluyor işte orada ısıyı veriyor kutunun içinede bakır boruyu baarsak gibi dolayıp koyuyorsun -70 dereceye kadar düşebiliyor (eğer dışarıdaki boru güneş almıyıp soğursa)[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
yarın sprey boya ayıp boyarım da nezaman sprey boya ile birşey boyasam damlacıklıyorum:) tamamen mükemmel olan bir boya yapamadım hiç:) hep dayanamayıp elliyorum mahvoluyo eheh

Beyaza boyucam duvara uysun
hatta üstüne dart deliği açiyim bide tam camo olsun[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
şaka maka adam kimya fizik ayaklarına çok yatkın bi herif (denendi onaylandı..) adam sis bombası yapmış beraber onların bahçesinde patlatmıştık eheh[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ohho daha şimdiden bunları yapıyorsan ilerde sen robot falan yapıp üstümüze salarsın, çok tehlikeli çook[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
deli profösör :D[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Vakit geçirmenin başka bi yolu olsa gerek..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
Aslında test etmeden bişey dememek lazım[signature][hline]
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...