KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 acayip zevkli gibi duruyor az sonra bitmiş olacak deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 resimleri düzeltsene hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 KillerLord said: acayip zevkli gibi duruyor az sonra bitmiş olacak deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kOhmIiqpckI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 saol şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 reca ederim fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 eyvallah saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 teşekkürler şükrü bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok güzel ve eğlenceli haha hele swat timini yönetirken veya trafik polisi ile yol keserken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İlk sürümü superdi, hele sinemaya bomba koymuşlardı sakince boşaltıyordun, sonra şehirde ağır yangın çıkıyordu. Baya eğlenceli idi bunu da hemen edinmeliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 la kurdum daha oynayamadım, sınav var ödev var fln fln, neyse emergency 4'ün hastasıydık, multi bile oynadık :F bu da eminim güzeldir ama acep ne yenilik getirdiler :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben 6 bölümde kaldım :D doğal felaket olmuş şehirde su yok insanlar hasta iyileştiriyorum hastaneye yolluyorum, binanın üstündeki adamları helekopterle topluyorum ama yerde yangın bölgesinin çevresindeki insanları bir türlü uzaklaştırmayı bulamadım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yea o insanları uzaklaştırmakla kasma, yangın sonuçta bir yerden sonra azalıyor, yangından da 10dk da 1 insanlar yaralanıyor onları iyileştirince bitiyor bölüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jansay Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Beyler bu oyunda oyunu durdurup ünitelerimize emir verebiliyor muyuz yoksa eski versiyondaki gibi pause yapınca hiç komut veremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Jansay said: eski versiyondaki gibi pause yapınca hiç komut veremiyor muyuz? Aynen böyle ayrıca bende oyun kitlenip duruyor nedenini anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ya bunun 2.si var eski versionu emergency 2 oynayan varmı yaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Oyun b.k gibi. Eski oyuncak askerlerimle oynamak bile daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar