Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Arkadaşlar bir dönem erepublik oynadım orda da sırketlerım vardı hatta onların yanına sıkıldıkca acıp kapattıgım onlarca sırketlerım oldu falan ama sımdı o oyun baydı acaba baska bır sırket sahıbı olabılecegım hatta oyuna baslar baslamaz sırket sahıbı degılde calısan olmamı gerektırıcek ne bılıım basit olmıyan karısık calısanlarımın dıger ınsanlar oldugu vs kısaca erepublıgın türüne yakın sızın tavsıye ettıgınız ekonomi agırlıklı bır web based oyun var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 business tycoon vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 web based? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 evet, tarayıcı tabanlısı da var http://bto.dovogame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 wuhuu tesekkurler umarım gorundugu kadar guzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkadaslar hala bılen varsa severek baska oyunlarada bakalım btoya baktım fena degil ama fazla grafik olmuş olaya cok degınmemısler. dedıgım gıbı erepubligin ekonomi kısmı gibi bir oyun varsa web based cok ıyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 popmundo var ama şirket açabilmek için yıllık 50 tl veya euro tam hatırlamıyorum civari bir miktar vermek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 popmundo oynuyorumda pek 50 tl verılecek oyun degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar