Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Denizlispor

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşim sen tarik edici msglar atiyorsun
yok hakkimiz yenmiş die msg atacaz diye "laf SOKUYORSUN"
sonrada ben sana bir laf söyleyince hemen hödö hödö diyorsun önce kendine bak sonra bana "laf at"

Normal yorumlar yapsan böyle de tepki görmesin[signature][hline]

not= kesinlikle kişisel değil böyle yukrdaki bir yorummu kim yapmiş olsaydi patlayacaktim diğer insanlardan özür dillerim

[Bu mesaj Goarth tarafından 21 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan yazdığın her mesajın doğruluğuna bi tek kendin inanıyosun.. önce gelip bjk-denizli gibi alakan olmayan forumda haddin olmayan bi şekilde insanlara bok atmaya çalışıyosun , sonra bi de utanmadan üste çıkıyosun. Yok artık..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Ligde son 8 maçtır ki bu 9 oldu galibiyet yüzü göremeyen bir beşiktaş takımı var.
Bide bu takımın ateşli taraftarı var inatla takımının güzel oynadığını iddia ediyor. İsrail gelse ülkemizde lige katılıp maç yapsa 9 hafta boyunca hakem hatası ile kazanması engellenemez!

Siz savunun daha takımınızı. Gerçekleri görmezden gelin herşeyi hakemlere havale edin yediğiniz gollere bal diyin.
Vodan'a ne biçim insansın sen diyin.

Fanatikliğiniz ağır bastığı için kendinize bile itiraf edemediğiniz gerçek olan tek şeyi görmeyin siz.
Beşiktaşın kötü oynadığını görmeyin.

blaq'a cevap: beşiktaşın neden beni ilgilendirmediğini söyleyebilirmisin? Beşiktaş, Türkiye'nin takımı ve ben bu ülkede doğmuş bir insan olarak 20 yıldır bildiğim beşiktaş hakkında yorum yapabilmem için illede nick'imin altındaki alt alta duran 5 dörtgen'in siyah ve beyazdanmı oluşuyor olması gerekiyor?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Topic altında bir allahın kulu hakem dememişken vodan efendi"bjk liler de hakemlere bok atıp duruyo, yok israil, hettere höt" gibi sözler uyduruyoken, bi de çıkıp buna doru sölemişsin valla diycek kadar at gözlüklü insanlar varken diycek bişi yok tabiki, boşa vakit harcamayalım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Besiktas kotu oynadı ama daha erken hele bi 5 hafta dolsun ondan sonra duzelcegine inanıyorum takımın bu arada vodan bazı konularda haklısın bazılarında cok gereksiz polemik yaratıyosun bence biraz daha dikkatli olursan cok daha ii olucak kesinlikle tenkit deil sadece bir oneri...

Takımda hala forvet sıkıntısı war ve en onemli,si hicbir oyuncu birbirine alıskın olmadıgı için cok basit hatalar yapıolar insallah yakın zamanda oturcak takım bunun içinde tahminim 2-3 mac daha gerekli...

Del Bosque bence kalmalı adamda sihirli deynek yok biraz zmn gerekiyor adama...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bahse girelim :) eylül ekim değil bu sezon seçim olursa ben fener bayrağı alayım olmazsa sen tak :)

olmaz öle şey :)

bu arada herkes oynadığımız takımların farkında değil. bir denizli bir malatya bir gençler ligin en hazır takımlarından. haftaya mesela gs karşısında izlediğimiz anteple oynayacağız. bugün oynadığımız denizlinin yarısı değiller orada daha net göreceğiz takımı.[signature][hline]I, Raider
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Kazım Kanat'ı yorumcu diye ekrana çıkaranların..........

Bi ara sesi kapıcaktım, Carlos Alberto falan dedikten sonra. Adamın bi dediği bi dediğini tutmuyo ki. Veysel'i çıkar, Kaan Dobra'yı al falan dedi adam bi ara, neyse...

Çok canımı sıktı maç, herkes çok tuttuğu Murat Şahin'i de gördük. 3 maç, 6 gol. Bi de Kazım Hoca, maçtan önce Cordoba'ya ihtiyaç yok demez mi? Hey Allahım...

Bu gidişle ilk galibiyeti İnönü'de GS maçında alıcaz galiba, hayırlısı.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Bjk maçını izleyemedim evde değildim fbmaçından sora çıktım
Ali güneşden bahsetmek istiyorum bizde kalmasını çok isterdim gerçekten harika bi oyuncu sanırım yine bu maçta elinden geleni yapmış
34 maçın tamamında oynicanı düşünüyorum bence türkiyedeki en iyi sağ bek ayrıca sağ açık ve forvet arkasıda oynayabiliyor
Hala zaman diyosunuz ama del bosque 3 haftada 7 puan kaybetti
Büyük takımın özelliklerinden biride kötü oynadığı maçıda kazanmasıdır ki bjk hiç kazanamadı
Bunda bana göre del bosque nin suçu yok takımda tanıdığı 2 oyuncu var biri carew diğeride fran bide biraz tayfun
Bilmediği adamları oynatıyo hazrlık maçı gibi deniyo lig maçlarında
Mattheus adı geçerken kesin geldi falan deniceği yerde del bosque getirilseydi şimdiye bjk daha hazırdı
Sosyal ağlarda paylaş

herşey bi kenara bu vodan lvl_Sabo gibi adamlar beşiktaşın ismini ağzına sakız yapıp alay ediyorlar ya kendi çaplarında... siz kimsiniz beşiktaşla alay ediyorsunuz beşiktaşı karalıyorsunuz...özellikle de vodan tek bildiğin polemik yaratmak, laf sokmaya çalışmak... kim bahsetti buyuden baldan sen kendi kendine bi laf atıyorsun ortaya sonra da beşiktaşlılar demiş gibi üstüne yorum yapıyorsun... beşiktaş iyi ya da kötü oynar ama bu seni ya da diğer laf atanları ilgilendirmez yorum yapacaksan adam gibi yorum yap milleti hasta etmeden yorum yap o zaman biz de susalım sana laf etmeyelim güzel güzel geçinelim ama böyle olmuyor...
maça gelince maçı izledim baştan sona etrafım fenerbahçe taraftarı dolu bir şekilde ( evet caddebostandaydım ) biz gol yedikçe adamlar şampiyon fener diye bağırıyordu biz de tabi adamların mekanı diye ses çıkarmadık neyse anlamadığım sanki fenerin tek rakibi beşiktaş... sanki bir trabzonspor fırtınası esmiyor karadenizde ve sanki gelip burda beşiktaşı da feneri de galatasarayı da batırıp gitmicek? ( şu anki durumlarından bahsediyorum )
beşiktaş içinse söylenecek çok şey var ama sonra vodan gene laf atar bana teknik direktörlüğe soyunuyoruz diye... sadece orta saha ve defanstaki tercihler ce oynatıldıkları yerler yanlış... forvette de carew sakatlanırsa vay halimize demek ki...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 22 Ağustos 2004 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Goarth, 21 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
Vodan, 21 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
Denizli bala 3 tane gol attı.
Beşiktaşında hakkı yendi hakem hatalarıyla

Duyar gibiyim...

Büyü laflarinida biz çikartik zaten...
[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...