Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Denizlispor

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

evet beyler topic i ben acım dedım :) :) sizce ne olur bu mac kaç kaç bıter kım alır bence berabere yada denizli alır sizin fikirleriniz???[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak ya denizli bitti artık bence.UEFA zamanındayken veya 3. oldukları sene altın çağındaydılar.Beşiktaş alır[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahemet dursun kocaeli ndemiydi ilk başta neydi fb kocaeli maçı adam hattrick yapmıştı maç 3-3 bitmişti sanıyom bi fb atıyo bu ahmet dursun yani çok komikti o gün ünlü olmuştu zaten o adam bjk oyüzden almıştı[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

screamer sanırım dediğin oky nin mesajı için :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Dursun o zamanlar iyi oynuyodu, tek maçla ünlü olmadı yani bjk deki ilk sezonunda da baya iyi oynadı 20 gol felan attı, ahmet dursun, seba gitsin diye sloganlar atıldı zamanında.. şimdiki gibi kazma diildi :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 21 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
eet ne olduysa su 2 sene ıcınde oldu ahmet e buyu yaptırdı fenerlıler herhalde :p

LoL :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...