Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bilen varmı istanbulda nerede satılır? nekadar amper çeker ?[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o ne ya?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 http://www.crazypc.com/products/cooling/watercooling.htm#peltier burayı buldum sadece.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abi adam sabahın 6 sında bana fellik fellik peltier aratıyo. bi heves gidiyor chemicalin olayı[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gebzede sabahın 10 unda pazar günü peltier aradım yok:D[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yaa kadiköydede yok 45 dakka ablamla ayakkabıcı boşuna yürüdüm üjhüühühü[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yahu gene arıyorum gene yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Tahminimce bilgisayar için kullanacaksın. Bilgisayar için kullana bileceğin ideal bir peltier eleman 15.2 V de 6 amper güç tüketmekte. Bilmiyorum biliyormusun peltier güç verildiğinde 2 yüzeyi arasında 60-65 derece arası bir ısı farkı oluşmakta. soğutma işleminin başarılı bir şekilde oluşabilmesi için ise sıcaklığı yüksek olan yüzeyin bir şekilde (altif-pasif) soğutulması gerekiyor. Gittigidiyorda bir kullanıcı satıyordu peltieri ve hiyatı 25 ytl idi. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 09:30 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 http://urun.gittigidiyor.com/240-Watt-Peltier-Termoelektrik_W0QQidZZ3936219 bi kaç tane daha var. güzel bişeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 http://www.crazypc.com/products/9382.html bunun aynısını arkadaş almış ve sadece 3 ay kullandıktan sonra paramparça etmişti. bende fanını alıp kasaya monet ettim. çok güçlü bi fanı var. psu dan çıkan kablolara taktığımda ilk elimle tutarken sanki havalanacakmış gibi geliyo. taktım kasaya baya bi faydası oldu benim için. kendisi salaklık yaptı güzel soğutma sistemini parçaladı ama olsun bende fanını almış oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar