cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 merhaba sevgili dinleyicilerim, aslinda buraya ba$lik acmayi du$unmuyordum ama sonra kafama yatti aciklama yapmak yapiim dedim :) , ba$liktanda anliyacaginiz gibi yakla$ik 2 aydir sesim solugum cikmiyordu radyoda , saglik problemleri vesaire yuzunden..(ancak son 1 ayin yarisi tatil yapabildim) , radyoya ve pati ailemin tam ortasina geri donmu$ bulunmaktayim.. program saatlerimi tekrardan alacagim ve biraktigimiz yerden tum hizimizla devam edecegiz umuyorum.. benden yuksek merciilerede gosterdikleri sabir icin cok te$ekkur ediyorum gercekten sanirim ba$kalari boyle sabirli ve saygili kar$ilamazdi bu tur bi gidi$i.. seven sevmeyen fakat beni dinleyen herkezden cok ani ayrildigim icin cok ozur diliyorum.. fakat bunlari unutalim artik dimi ? hi ? dondum ve burdayim , catttoooork diye radyonuzda her an olabilirim , tabi bide program saatlerim var , ma$allah bomba gibiymi$im bende be ;) . Pati ailesinin her uyesini tek tek selamlar ve radyolarini her daim acik tutmalarini temenni ederim.. okudugunuz icin te$ekkur ederim.. wj cemre (a.k.a cmrownz)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue WJ Cemre
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Cmrownz :''aslinda buraya ba$lik acmayi du$unmuyordum ama sonra kafama yatti aciklama yapmak yapiim dedim''. birincisi türkcen harikaymış Cmrownz.buarada okudugum için bişey değil.bai.[signature][hline]darkness_dream
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hoşgeldin tekrar :)[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 welcome back[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sana hoş geldin demeden çıkamicam burdanhernekadar seni tanımasamda...[signature][hline]darkness_dream
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hoş geldin artıkn herkimsen ehüe hoş geldin.[signature][hline]darkness_dream
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hoşgeldin =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben dinlemiştim prgramını bi kere... neyse hoş geldin:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: darkness_dream, 23 Ağustos 2004 09:37 tarihinde demiş ki: Cmrownz :''aslinda buraya ba$lik acmayi du$unmuyordum ama sonra kafama yatti aciklama yapmak yapiim dedim''. birincisi türkcen harikaymış Cmrownz.buarada okudugum için bişey değil.bai. virgulden dolayi kusura bakma..[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue WJ Cemre
Öne çıkan mesajlar