Artariel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Portalın ripli sürümünü torrent ile indirdim. Karşıma setup.bat çıktı tıkladım hoppala admin yetkileriniz yok dedi. Cmd.exe yoluyla çalıştırdım sonra bunu, bu sefer de Dosya bulunamadı türü hatalar gelmeye başladı. Kısacası şu setup.bat ı bir türlü tam admin yetkileriyle çalıştıramadım haliyle oyun dosyaları da kopyalanamadı. Batch dosyasına nasıl yetki verebilirim, Uyumluluk tabında yönetici olarak çalıştır kısmı tıklanamaz gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Start menüsünde arama yerine cmd yaz, enter'a basma. Sol üstte cmd ikonu belirecek. Onu sağ tıklayıp admin modunda çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bat dosyasına sağ tıklayınca run as administrator çıkıyosa onla da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar