Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetenek dediğin nedir?

DaWitchyCode

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ile tartışıp da işin içinden çıkamadığımız bir mevzu bugünlerde. İçinden çıkamadığımız diyorum zira nette yeterli kaynak bulamadım, ya da tatmin olmadım.. Bu konuda yardımlarınıza açığım.. Bunun dışında müzik, resim, spor gibi alanlara göre farklılık gösteren bir durum olduğundan işler daha da meşakkatli hale geliyor.
Soprano, tenor olmanın doğrudan genetik - emek bileşkesi olabiliyorken, başka alanlar için çok fazla ve sistematik çalışmak kafi midir?
Yetenek nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

yetenek bence beyin yapın dolayısıyla bir işi yapmaya yatkın olmaktır. yani kazanılmış bir şey değil daha çok bir işi yapma becerinin üst sınırıdır yetenek. o sınıra ne kadar yakın olacağın sana bakar tabi. sallıyorum yeterince çalışırsan fiziğe daha yetenekli bir insandan iyi fiziğin olabilir (tabi o insanın da yeterince çalışmamış olması gerekiyor bu durumda).

Özet yetenek bir işi yapabilme kapasitenin üst sınırıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

DaWitchyCode said:

Arkadaşlar ile tartışıp da işin içinden çıkamadığımız bir mevzu bugünlerde. İçinden çıkamadığımız diyorum zira nette yeterli kaynak bulamadım, ya da tatmin olmadım.. Bu konuda yardımlarınıza açığım.. Bunun dışında müzik, resim, spor gibi alanlara göre farklılık gösteren bir durum olduğundan işler daha da meşakkatli hale geliyor.
Soprano, tenor olmanın doğrudan genetik - emek bileşkesi olabiliyorken, başka alanlar için çok fazla ve sistematik çalışmak kafi midir?
Yetenek nedir?

nası bi tartışma oldu ben onu merak ettim. yani yeteneğin kaç farklı tarifi olur ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

sayılamaz yazılı tarifi olamazmı? randon generate edip dursa belli kelimelerle kendini sonra o generate ettiği max sayıda yazıdan yenı daha uzun ayzılar generate etse böle böle gitse?

evet matematiksel olarak bir sorun yok haklısın anı açıklamayı copy paste edip ikilisini üçlüsünü falan da koyabilirsin tek açıklama bile yeter.

Ama şimdi bir daha düşününce fiziksel olarak bir sorun var yazılı olmak fiziksel bir koşul ve evrende sonlu tane atom var sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Ladytron said:

konuyu açan insana

ne yani başkasına sorduğun soruya aklıma gelen bir cevabı vermek yasak mı bu nasıl bir mantık anlamadım

hmm peki, yaşadığım günü ele alırsam gereksiz savunmaya geçebileceğim bi gün olabilir. sen yine de çok istersen kendini banlayabilirsin.(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...