DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Arkadaşlar ile tartışıp da işin içinden çıkamadığımız bir mevzu bugünlerde. İçinden çıkamadığımız diyorum zira nette yeterli kaynak bulamadım, ya da tatmin olmadım.. Bu konuda yardımlarınıza açığım.. Bunun dışında müzik, resim, spor gibi alanlara göre farklılık gösteren bir durum olduğundan işler daha da meşakkatli hale geliyor. Soprano, tenor olmanın doğrudan genetik - emek bileşkesi olabiliyorken, başka alanlar için çok fazla ve sistematik çalışmak kafi midir? Yetenek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 adam 1 yılda virtüöz olurken senin 10 yıl çalışman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 www.centreforthemind.com/images/savantskills.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nette yeterli kaynak bulmadım demek nedir? işte esas soru bu http://scholar.google.com.tr/scholar?hl=en&q=brain+cognitive+skill&btnG=Search&as_sdt=2000&as_ylo=&as_vis=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yetenek bence beyin yapın dolayısıyla bir işi yapmaya yatkın olmaktır. yani kazanılmış bir şey değil daha çok bir işi yapma becerinin üst sınırıdır yetenek. o sınıra ne kadar yakın olacağın sana bakar tabi. sallıyorum yeterince çalışırsan fiziğe daha yetenekli bir insandan iyi fiziğin olabilir (tabi o insanın da yeterince çalışmamış olması gerekiyor bu durumda). Özet yetenek bir işi yapabilme kapasitenin üst sınırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 DaWitchyCode said: Arkadaşlar ile tartışıp da işin içinden çıkamadığımız bir mevzu bugünlerde. İçinden çıkamadığımız diyorum zira nette yeterli kaynak bulamadım, ya da tatmin olmadım.. Bu konuda yardımlarınıza açığım.. Bunun dışında müzik, resim, spor gibi alanlara göre farklılık gösteren bir durum olduğundan işler daha da meşakkatli hale geliyor. Soprano, tenor olmanın doğrudan genetik - emek bileşkesi olabiliyorken, başka alanlar için çok fazla ve sistematik çalışmak kafi midir? Yetenek nedir? nası bi tartışma oldu ben onu merak ettim. yani yeteneğin kaç farklı tarifi olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 her insanın mutlaka farklı bi yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ladytron said: yani yeteneğin kaç farklı tarifi olur ki? sayılamaz sonsuz tane (sayılabilir sonsuz da olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ama sayılabilir sayıda yazılı tarifi vardır o da başka bir nokta tabi (eğer alfabe olarak tam ya da gerçel sayıları falan kullanmıyorsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 vadaa said: her insanın mutlaka farklı bi yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum benim yokmuş hiç, napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sayılamaz yazılı tarifi olamazmı? randon generate edip dursa belli kelimelerle kendini sonra o generate ettiği max sayıda yazıdan yenı daha uzun ayzılar generate etse böle böle gitse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 baban kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yetenek, ne tür işi ne kalitede yaparsan yap karşıdakine bu işi doğuştan yapabildiğine inandırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ardeth said: Ladytron said: yani yeteneğin kaç farklı tarifi olur ki? sayılamaz sonsuz tane (sayılabilir sonsuz da olabilir) ben sorgulamak açısından sormadım. yani tam ne konuşmuşlar onu merak ederek sordum, konuyu açan insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Cuce said: sayılamaz yazılı tarifi olamazmı? randon generate edip dursa belli kelimelerle kendini sonra o generate ettiği max sayıda yazıdan yenı daha uzun ayzılar generate etse böle böle gitse? evet matematiksel olarak bir sorun yok haklısın anı açıklamayı copy paste edip ikilisini üçlüsünü falan da koyabilirsin tek açıklama bile yeter. Ama şimdi bir daha düşününce fiziksel olarak bir sorun var yazılı olmak fiziksel bir koşul ve evrende sonlu tane atom var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fede said: baban kim hülya avşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ladytron said: konuyu açan insana ne yani başkasına sorduğun soruya aklıma gelen bir cevabı vermek yasak mı bu nasıl bir mantık anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yasaklardan modun haberinin olmaması ne garip bişi olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yasaksa söyleyin banlayım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yetenek dediğin tek dişi kalmış canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ardeth said: Ladytron said: konuyu açan insana ne yani başkasına sorduğun soruya aklıma gelen bir cevabı vermek yasak mı bu nasıl bir mantık anlamadım hmm peki, yaşadığım günü ele alırsam gereksiz savunmaya geçebileceğim bi gün olabilir. sen yine de çok istersen kendini banlayabilirsin.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bence kendi kendine bişeyi az çok çözebiliyosan ve eğitimini aldığında da iyice coşturuyosan yeteneğin vardır o konuda. mesela bizim bölümde doğuştan mühendisler var. adam çipli, bütün kitabı atıyo, beyin bedava. çatur çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mantığın yolu birdir gün mün dinlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ardeth said: mantığın yolu birdir gün mün dinlemez senin nası siyah beyaz bi dünyan var öle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar