Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu komşuya ne yapmalı!? (yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol hemen sana söyleyim eğer kale kilitse kapıları (üstte ayrıca öküz gibi 4lü kilidi olan ve anahtar deliği öküz gibi olan) o üstteki anahtar deliğine ne bulduysan sıkıştır, hatta önce yumuşak sonradan kuruyan maddeler çok iyi iş görür hamur, alçı, tutkallanmış gazete kağıdı falan. Yanlız bunu adamdan nefret ediyorsan yap çünkü daha sonra o kilidin değişmesi gerekir ve çok pahalıya patlar.

Hmm buarada böyle durumlarda ben genellikle rhapsody açarım (diğer komşulardan özür dileyerek) bu yöntem hiç şaşmadı şuana kadar :)))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ayrıca hoperlörü tavana yakın bir yere çıkartırsanız hem adamların kulağı patlar hemde alt komşulara gitmez sesi.

Piskolojik savaş metodu olarak başka sabahki ekmeklerinin içine her türlü pisliği monte edebilirsin mesela torbayı tutkalla kapı koluna yapıştırabilirsin yada ekmeğin için bol bol tutkal dökebilirsin eğer doğru zamanda yaparsan adamda elini kurumamış tutkalın içine sokar cöf diye.

Paspaslarını yere tutkalladıktan sonra üstlerine her türlü pisliği sürebilirsin böylece paspası elleriyle temizlemek zorunda kalırlar.

Bir hekır bulup bilgisayarlarını hekleyebilirsin :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Ağustos 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ohho dövmek çok basit kardeşim akıllıca bişeyler yapın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
tharkasın dediğide doğru ne tip herifler olduğunu bilmedne şakaya makaya kalkmakta tehlikeli piskopat çıkar başınıza sonra uğraş dur. Hoş polis çağırırsanızda işler kızışır ya neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 20 Ağustos 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Horace'in söylediğini ben aktarıym :horace:
Bi kese kağıdı alıyosunuz. İçine sıçıyosunuz. Ondan sonra onu kapıya koyup ucunu tutuşturup zili çalıyorsunuz. Kapıyı açan şahıs söndürmek için üstüne basıyor ve mutlu son.

çok iyi fikir okuken yarıldım :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 20 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
polisi arayin ahlak masasini isteyin alt katta ust katta fuhus var, ses duyulmamasi icin de muzik aciyorlar diyin.

bi kere yaptim tepem atinca

öeh süper fikir bunu yap[signature][hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

[Bu mesaj EarS tarafından 21 Ağustos 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya bunun babası var,geçen gelmiş bıdıbıdı konuşuyodu. Babam dedi gel lan ben sana nası olduğunu gösterim! Gel lan çıkar üstündekini hadi lan!" dedi,adamın merdivenlerden bi kaçıışı,bi eve girişi var adam altına zıçıyodu. Aslında annemi atlatıp döveriz elemanı da ,benim babam şuan Yurtdışında 1hafta sonra gelicek,şimdi babası falan karışır annem kafayı yer. Bu yüzden şimdilik faili meçhul(ehe) kişiler olarak pislik yapııcaz,babam gelince çıkacaz diyecem "kimdi lan o sıkıysa gelsinler diyen" dicem sonra girişecem ite arada müziksetine kayacak tabi tekmelerim. Bu arada sigorta kapatma fikrini veren arkadaşı kutluyorum çok manyak bii fikir! sigortalar taa zemin katın altında. Gidicem 5-10 kere şak şak şak açıp kapicam evde nevarsa patlasık anasını satayım.[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young

Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
aa sigortalarını kapat sonra garantisini söküp biraz kurcala (çarpılma) sonra kaçak elektirik diye ihbar et çok fena yapıyorlar:D

cezası birkaç milyar
yada doğalgazı kapa sonra aç ölsün hepsi (oha chemical ne yaptın) şaka lan yapma:)

esası kaynak makinasını alıyorsun anot ve katota tel takıyorsun sonra adamın sigortasını kapatıyorsun ve kaynak makinasının anot katotunu adamın sigortasına bağlıyorsun (elektiriğin sigortadan çıkıp eve gittiği yer sigortaya girdiği yer değil)
Sonra açıyorsun kaynak makinasını 10 saniye (müzik seti açıkken yapacan ama sigortayı kestikten hemen sonra anot katotu tellere deydirip elektiriği vermen lazım)
sonra kaçıyorsun sigortaları açıp adamın bütün elektronik cihazları içinden geçen yüksek amperli voltaj sayensinde eriyor[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
çok süper fikirler var burada.. valla helal olsun
:)

chem, sana iki kez helal hehe[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Agahahhana arabalara geldiiiiik
yaz vakti

Önce salamı incecik kesiyorsun sonra arabaya koyuyorsun boyasını bozuyor (kim söledi bunu bana)

Slimjack ile arabaya giriyorsun bıçakla koltukları deşip radyoyu içinde parçalıyorsun (cookbook saolsun)

Arabanın tekerlerini indiriyorsun ehehe

Arabanın tekerlerinin altına üstüne inşşaat çivisi çalılmış tahtayı koyuyorsun (yerin rengine boya) adam sabah çalıştırıp ilerlliyince tekerlekler güm güm güm güm ediyor (3 dingin ise gümgümgümgümgümgüm edicek korkma:P )

Bi vileda sopası ile bolca patates soğan alıyorsun geceliyin patatesleri egzosa tıkıyorsun vilade sopası ile dibine kadar sokuuyorsun sonra soğanı sonra gene patates

Aracın üstüne 12.kattan kiremit atıyorsun (arkadaş yaptı süper)

Spreeeeeeeeeeey yapıyorsun

radyatörü deliyorsun sabah araba dumanlar çıkarıyor

sonracıma:D

Arabanın altına giriyorsun ve yağ contasını söküyorsun ve sakız yapıştırıyorsun araba ısnınca sakız fırlıyor ve arabanın yağı yola dökülüyor motor genelde aşınıp bozuluyor

arabanın el fireni çekili değilse arabayı iterek yola sokuyorsun arkadaşlar lazım buna sonra birisi kesin polis çağırıyor:) arabayı götürüyorlar

Çok fazla tanıdık varsa geceleyin arabaya ambush yapıp deviriyorsun sonra kaçıyorsun (oha abartı oldu)[signature][hline]-i will not come back again!
+SENİ SEVİYORUUUM
*öeahhh*
Mesaj tarihi:
BUNLAR SADECE EĞİTİM AMAÇLIDIR CHEMİCAL BUNLARIN YAPILMASI HALİNDE BAŞA GELİCEKLERDEN SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEDİR[signature][hline]-i will not come back again!
+SENİ SEVİYORUUUM
*öeahhh*
  • Yeni Oluştur...