disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Onboard bi ethernet kartının ne cdsi var nede modelini biliyorum. Tanıtma imkanım yokmu?? Xp kurunca direk görüyo ama xp kuramıyorm...
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 boardın kutusu v.s görme ihtimalin warsa ethernet kartının cinsini yazar. Yok diyorsan boardın markasını v.s öğren ben yardımcı olurum sana[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Baq Bilgisayarım a gel simgenın uzerinde saga tıkla ozellikler de.Yukardaki donanam a tıkla. Ortadaki grupta aygıt yonetıcısı var ona bas.Karsına bir pencere cıkacak. Yanılmıyorsam modemlerin içindeydi.Modemin yanındaki + isaretine tıkla.Gorursun orda ......ethernet kartı dıye.OLmazsa dıger artılara baq ama sakın kaldır dugmesıne basma ha!
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 okadarını biliyos canım ezmeyin iğce :) hacı boardun markası sanıyorsam Foxconn. Kutusu yok.
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Chipset intel boardın markası yanlış bilmiyorsam foxconn. Bi yardım edicek yokmu.... [Bu mesaj disasterrr tarafından 23 Ağustos 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://www.foxconnchannel.com/Driver/realtek/lan/rtlsetup-8139b(452).exe bi dene bakam.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Öne çıkan mesajlar