disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Onboard bi ethernet kartının ne cdsi var nede modelini biliyorum. Tanıtma imkanım yokmu?? Xp kurunca direk görüyo ama xp kuramıyorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 boardın kutusu v.s görme ihtimalin warsa ethernet kartının cinsini yazar. Yok diyorsan boardın markasını v.s öğren ben yardımcı olurum sana[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Baq Bilgisayarım a gel simgenın uzerinde saga tıkla ozellikler de.Yukardaki donanam a tıkla. Ortadaki grupta aygıt yonetıcısı var ona bas.Karsına bir pencere cıkacak. Yanılmıyorsam modemlerin içindeydi.Modemin yanındaki + isaretine tıkla.Gorursun orda ......ethernet kartı dıye.OLmazsa dıger artılara baq ama sakın kaldır dugmesıne basma ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 okadarını biliyos canım ezmeyin iğce :) hacı boardun markası sanıyorsam Foxconn. Kutusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Chipset intel boardın markası yanlış bilmiyorsam foxconn. Bi yardım edicek yokmu.... [Bu mesaj disasterrr tarafından 23 Ağustos 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://www.foxconnchannel.com/Driver/realtek/lan/rtlsetup-8139b(452).exe bi dene bakam.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar