Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni shard

arbay_gamers

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Çok yeni bi server ve yeni shardlar. toplam 5 ayrı uo sunucusu. Ve yardıma ihtiyacım var. iyi derecede Sphere 1,0 rc14 ve 55i den anlıyan scriptçiler lazım. runuo dan anlıyan scriptçiler lazım. site adı vermek yasakmı bilmiyorum ama http://www.gamers.gen.tr adresimiz. yardımcı olabilecek arkadaşlar bana [email protected] adresinden msn ile ulaşabilirler. şimdiden herkese teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Clark_Velorien msn ini bulamadım bu forumlara yeniyim mukunse sen ekle konuşalım. [email protected] bu arada sponsorumuz yok. bizzat kendim destekliyom frame relay kullanıyoruz. masrafları başka türlü çıkartmayı düşünüyorum. sitemizin mail hizmetide var. ayrıca hosting te yapabiliriz. ama ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

Troil sence 5 staff yetermi yetmez. 15 lazım eğer oyuncu sayısı fazla olursa birde 5 tane shardmış iş baya zor. birde bağlantı sağlamak ise pek zannetmiyorum. tek shard olsa daha iyi olurdu. hem kendi oyuncularını 5'e boleceksin. bence tek shard aç dierlerini ise cs soldat sunucusu felan yap. daha çok ilgi çeker şimdi uo gaming olmuş online gaming yapabilirsin o zaman.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sosyal ağlarda paylaş

ewt aynen o şekilde bufe orneği şıp diye oturmuş. ve bu 5 server başlangıç olucak. şöle anlatayım sphere 55 ide skiller onemli kimin innoxu önce impor ladıgı önemli ama sphere 1.0 da skillerin yanı sıra iteminin ne kadar özelliği de önemli kimiside bundan hoşlanır. etti 2 server. kimiside sadece item toplamak tan hoşlanır skill kasmayı sevmez. işte bunlara runuo ki buda 3. kimisi farklılık ister . değişik yerleri dolaşmayı sever ki buda faklı map tir. kimiside sadece pvp yapmayı sever skill yada para kasmak gereksizdir onun için. ve bunların hepsine henüz hitap edecek bi emülator yok. olmasıda imkansız gibi. tek çare bu. yani benim yaptıgım.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsinin karışımı tek bir shard her zaman iyidir şimdi ayrık ayrık diyelim her shardda ortalama 25 kişi felan olsa ilk aylar düşünsene toplu bir shardda olsa?

hem bağlantın bolunmez hem daha kolay olur tek shard aç oda runuo olsun hem bağlantı açısından hem yenilik açısından.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun

250 online playerin olacağına 50 şer kişi olduğu zaman o iş zevk vermez bunu bi düşün..
ki 250 online de senin 1 ay sonraki hedefin anca olur..[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden biliyosun ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

ilk girdiğinizde site cok güzel gözüküyor.bir player gözünden konuşucam cünkü playerım....Yani site cok güzel olmuş gercekten.ciddiyet buluyorsunuz.Forumalrdaki seceneklerde öle.Ama ben runuo serverı ile ilgileniyorum.runuo derken default olarak bir runuo sevimsiz geliyor bana.6 champ ın olası en aından 24 public kullanılması gibi bazı ayrıntıları arıyorum.osi clone istiyorum.bu tür endneler ben ve arkadaslarım için sevindirici unsurlar olcuaktır .Hayırlısı olsun diyorum.İyi calışmlar[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...