Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5153488 topice yazarak devam edilebilirdi ama katılmış oyuncular bakmaz da gözünden kaçar diye ekstra topic açma ihtiyacı hissettim. 29 ekim cuma gününün genel tatil olması sebebiyle turnuva cuma gününe çekilmiştir. ayrıca oyunculara mail ile de bilgilendirme yapılacaktır. gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yağmur yağacak seller akacak cuma günü fevaxdan kanlar akacaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ula ben iki gündür i.d'me bakıp da kayıt olacam hala. iyi oldu hatırlattığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 huun said: ula ben iki gündür i.d'me bakıp da kayıt olacam hala. iyi oldu hatırlattığın :D ben sleepin esl den para aldıgını düsünüyorum huun sen bu konuda ne düsünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 olabilir. sonuçta adam ESL Türkiye'nin resmi admini. hatta almaması hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 haaaaa iyi oldu bu cuma olması bende katilirim. eziyim bari napalım. cumartesi olsaydı yırtmıstınız ha. hala sansiniz war bak cumartesiye cekin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 haha durun katilamiyorum. ESL kovmuş beni cezalıymışım tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 SnailBey said: haha durun katilamiyorum. ESL kovmuş beni cezalıymışım tuh. yeni nick al katıl hacı, esl ye laf sokacana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 buna hiç yeltenmesin fake nick ten süresiz ban yer hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Banı açılır cumaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya kendi aramızda yapioruz nasilsa. fake nick aliyim snail gibi takiliyim olmazmi hehe. abi o deilde aramizda esl adminleride war kimden yana olduklarını aciklarlarsa ona gore girisimlere basliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kim daha cok verirse ondan yanalar snail, sen ne veriosun $$?? nick alcaksanda düzgün bisey al NotSnail falan alma anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 zaten bir battle net id sini bir hesaba girebildiğin için face nick ile bearber bir de sc2 alman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sitede hala 30'u gözüküyor, check'in ler de 30 unda olacak gözüküyor fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: sitede hala 30'u gözüküyor, check'in ler de 30 unda olacak gözüküyor fyi configleri editlemedik hala düzeltirim onları , 29unda burda ve sitede belirttiğim gibi ayrıca check in e gerek kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 snail bana denk gel plsssss kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 SnailBey said: ya kendi aramızda yapioruz nasilsa. fake nick aliyim snail gibi takiliyim olmazmi hehe. abi o deilde aramizda esl adminleride war kimden yana olduklarını aciklarlarsa ona gore girisimlere basliyim. ladderda yediğin barrage eudaki cupları bile etkiler cup'a katılıp katılmaman adminlere kalıyor bir nevi ama ekstra acc açmana gerek yok kilitli oyuncu olarak signup olabilirsiniz ladderda ceza alanların cezasını cup'a yansıtmıcaz gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 chartlar falan ne zaman belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yalan mı oldu bu turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL acaip kızgındı, bunu görenler turnuvadan çekildi galiba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/autumn-sc2/rankings/ chart belli maçlar açıldı gl hf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar