skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Arkadaşlar şimdi bir zırhın hip pointi nasıl çeklenir onu yapacağım if ( == ) : :D süper oldu... Bu checki nasıl yapabilrim? Eğer bunun hit pointi full ise (bunun bütün sete yaptırıp seti bir deed haline getirmek istiyorum) diğerlerinide kontrol et sonra seti deed haline getir oraları her şeyi yaptım. Tek yapamadığım ye hit point checki. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla onu bilmem de seti deed haline getirmek mantıklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Eğer birisi çözümü bulursa daha güzel olacak. [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 21 Ağustos 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 .hits ve .hitsmax'tır herhalde deneyerek bulursun herhalde.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 elseif !(_platemail_arms).more1l> == _platemail_arms).more1h>) src.sysmessage @38 Bu islemi gerceklestirebilmek icin " platemail arms'i tamir etmelisiniz.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Teşekkür ederim robert bu işlemdeki "platemail_arms" değişkeninin yerine her şey iyazsakda olur herhalde değilmi? Birde biraz daha açarsan seczirh kısmı falan tam anlayamadım ortadan koymuşsun herhalde [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 21 Ağustos 2004 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yok hayır scriptten direk kopyala yapıştır yaptım, 'lar valorite blackrock falan yani... more1l hitsi, more1h max hits'i diye hatırlıyorum tersde olabilir. [signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 21 Ağustos 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Teşekkür ederim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: robert, 21 Ağustos 2004 13:48 tarihinde demiş ki: more1l hitsi, more1h max hits'i diye hatırlıyorum tersde olabilir. doğru hatırlıyorsun, armorlar için more1h full hits, more1l o anki hitsi[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Beyler hepinize teşekkür ediyorum scp yi yazdım en kısa zamanda patiye de koyacağım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bunu bende arıyordum..çok sağolun..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 www.paticik.com/scripts e ekleyemiyorum çünkü üyelik falan kapanmış. Bir admin yardımcı olursa sevinirim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 açılınca eklersin :)[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar