Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fede said: sflkjsfkljs ne dedimseni fırlatarak lehene koyar jandarma sesi fısıltısıyla kıçında lahanayı jortumsu soyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bildin helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bizim de işimiz gücümüz var diye yazmak zorunda mıyım ben? Ayrıca şikayet paneli 404 veriyor ve ben uyuyordum gerçekten de, bir kerelik tutturdunuz. Ama bizim uyuyor olmamız/görmemiş olmamız vs. yapılan cezalandırılması gerektiğini düşündüğünüz bir şeyin cezalandırılmayacağı, hatta aynı şeyi sizin de yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Siz de araya kaynarsanız yapılacak bir şey yok yani sori. Cpt. Obviousluk yaptırıyorsunuz bana gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sabri başlığına girip kısaltma küfür yazıp kaçıyolar dediler geldim kardeşşşş bu ne ya nolmuş buralar, sulak araziydi bildiğin naif ve sabah cornflakes yiyen adminler vardı, dünya çok daha koyu renklere bürünmeye başlamış :(:(:( hukuk gelmiş hemen edit oha kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben çok zeki olduğum için EA'nın ne demek olduğunu anladım hemen. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar