reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://en.vidivodo.com/443448/kafasi-kesilen-timsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu topikte küfür serbest olsun - timsah katliamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ne gerizekalılar ya.. amaç ne şimdi burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 allah belalarını versin. it herifler. haylaz uslanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o bıçağı alıcan 87 yerinden bıçaklıcan şerefsizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben anlamadım hadi kestin. hadi test edicen kafa işlevsel mi diye... tamam buraya kadar ama niye gözüne 100 kere bıçak sokuyosun manyak mısın ya bu ne ya wtf is this shit sinirlendim gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arkadaslar bence imza toplayalim, timsahlara yapilan bu vahset sonucsuz kalmamali, 1000yil hapis yatmali o adam. sonra da kafasi kesilerek oldurulmeli. kopegi varsa onu da oldurmeyiliz, kiz kardesi varsa guzellik derecesine gore farkli islemlere tabii tutulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 her ne kadar timsah eti yenmiyor diye biliyorsak yanlis biliyomussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 pislik çinliler sıçtığı boku bile yiyor.. timsah mesele değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ya bok mu var aciyorsunuz sunlari anlamiyorum ki. Izledin bitti getirip acma iste konusunu. Yaymaya, prim yaptirmaya ne gerek var ? Hani memleket meselesi gibi bir sey de degil. Getirip buraya koyunca ustune tartisinca bir sey oldugu ya da bir kac kisinin de olsa fikrinin degistigi falan yok. Anca meraklisi link'i takip edip daha fazlasini izleyecek o kadar. Geri kalanlar sinirlenip omrunu kisalttigiyla kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 evet koymayın şöyle şeyler. herkes sizlerin anlayışıyla karşılayamıyor bu tarz olayları. kedi olayını izleyen çocuk bambaşka şeyler düşünebiliyor o aklıyla. ben de yapsam ben de gazetelere çıksam diye düşünen bi ton insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar