Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafa-kopter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben anlamadım hadi kestin. hadi test edicen kafa işlevsel mi diye... tamam buraya kadar
ama niye gözüne 100 kere bıçak sokuyosun manyak mısın ya bu ne ya wtf is this shit sinirlendim gece gece
Mesaj tarihi:
arkadaslar bence imza toplayalim, timsahlara yapilan bu vahset sonucsuz kalmamali, 1000yil hapis yatmali o adam. sonra da kafasi kesilerek oldurulmeli.
kopegi varsa onu da oldurmeyiliz, kiz kardesi varsa guzellik derecesine gore farkli islemlere tabii tutulabilir.
Mesaj tarihi:
Ya bok mu var aciyorsunuz sunlari anlamiyorum ki. Izledin bitti getirip acma iste konusunu. Yaymaya, prim yaptirmaya ne gerek var ?

Hani memleket meselesi gibi bir sey de degil. Getirip buraya koyunca ustune tartisinca bir sey oldugu ya da bir kac kisinin de olsa fikrinin degistigi falan yok. Anca meraklisi link'i takip edip daha fazlasini izleyecek o kadar. Geri kalanlar sinirlenip omrunu kisalttigiyla kalacak.
Mesaj tarihi:
evet koymayın şöyle şeyler. herkes sizlerin anlayışıyla karşılayamıyor bu tarz olayları.

kedi olayını izleyen çocuk bambaşka şeyler düşünebiliyor o aklıyla. ben de yapsam ben de gazetelere çıksam diye düşünen bi ton insan vardır.
  • Yeni Oluştur...