Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-6 (Ro32 Day-3) »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün maçlar hep 2-1 olacak gibi geliyor bana. 4 Zerg maçından dolayı orgazm olurken muhtemelen yenilgilerden kahrolacağım gibi geliyor ama dur bakalım. Bir buçuk saat kaldı şurda.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

zenio vs mvp 1. maç terranlara nasıl ling-muta counterlanır dersi gibi oldu imba micro yaptı terran.
ama 2-1 yenildi.

terran bariz çok daha iyi bir oyuncuydu benim gördüğüm. o yüzden tam bir counterlama dersi sayılmaz o :D

bi de öz hakiki boxer maçı başlayınca bi mesaj atsanıza.
Mesaj tarihi:
iyi oyuncu mu kötü mü bilemedim :d eline aldı sonuçta
ama ilk maçta o 10 marine'i 2 li gruplar halinde ayırmalar 20 marine ordusundan 5 ini stimlemeler
tank pozisyonları süperdi
Mesaj tarihi:
ehehe iyi benden farklı bişey yapamadı, ben de aynen ff ile kapımı kapatıp ecelimi uzatıyorum anca.
spam roach only-> attack move ->gg
Mesaj tarihi:
l0ll said:

şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki

Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar.

Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker.
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

l0ll said:

Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar.

Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker.

kes lan vurmuyor diyorsam vurmuyor işte
Mesaj tarihi:
l0ll said:

LombaK_Knight said:

l0ll said:

Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp.
Mesaj tarihi:
Ben Plat'ta takılan garip bir Zerg olarak GSL'deki BroodLord kullanımını anlayamıyorum. Neden sıfır defans ile salıyorlar bu hayvanları? Yanına bir iki tane bile corruptor/muta vermiyorlar? Benim bilmediğim bir şey var sanırım?
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

l0ll said:

LombaK_Knight said:

l0ll said:

Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp.

ayıp yatakta olur yigenim...
  • Yeni Oluştur...