Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-6 (Ro32 Day-3) »

BaaL

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

zenio vs mvp 1. maç terranlara nasıl ling-muta counterlanır dersi gibi oldu imba micro yaptı terran.
ama 2-1 yenildi.

terran bariz çok daha iyi bir oyuncuydu benim gördüğüm. o yüzden tam bir counterlama dersi sayılmaz o :D

bi de öz hakiki boxer maçı başlayınca bi mesaj atsanıza.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

l0ll said:

şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki

Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar.

Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker.

kes lan vurmuyor diyorsam vurmuyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

l0ll said:

LombaK_Knight said:

l0ll said:

Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar.

Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker.

Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

l0ll said:

LombaK_Knight said:

l0ll said:

Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp.

ayıp yatakta olur yigenim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...