BaaL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 MVP vs Zenio ZergBong vs IrOn TheWinD vs Maka Loner vs Terious 11:30 gibi başlıyor olması gerek sabah. loner-maka alır gerisini bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 loner'ın microsu için bile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bugün maçlar hep 2-1 olacak gibi geliyor bana. 4 Zerg maçından dolayı orgazm olurken muhtemelen yenilgilerden kahrolacağım gibi geliyor ama dur bakalım. Bir buçuk saat kaldı şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 zenio vs mvp 1. maç terranlara nasıl ling-muta counterlanır dersi gibi oldu imba micro yaptı terran. ama 2-1 yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 1. macta metalapolisde terarnın 10'daki expensionı pushu cok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BaaL said: zenio vs mvp 1. maç terranlara nasıl ling-muta counterlanır dersi gibi oldu imba micro yaptı terran. ama 2-1 yenildi. terran bariz çok daha iyi bir oyuncuydu benim gördüğüm. o yüzden tam bir counterlama dersi sayılmaz o :D bi de öz hakiki boxer maçı başlayınca bi mesaj atsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iyi oyuncu mu kötü mü bilemedim :d eline aldı sonuçta ama ilk maçta o 10 marine'i 2 li gruplar halinde ayırmalar 20 marine ordusundan 5 ini stimlemeler tank pozisyonları süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bakalım nestea napıcak pvz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 3 gate ten pushlamadan expandin mantığını anlamıyorum beni derken council attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ehehe iyi benden farklı bişey yapamadı, ben de aynen ff ile kapımı kapatıp ecelimi uzatıyorum anca. spam roach only-> attack move ->gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 huun said: .....bi de öz hakiki boxer maçı başlayınca bi mesaj atsanıza. Öz hakiki harbici boxer maçı yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 malak gibi oynadı toss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 vay be mcde nasıl elendi öle... hiç beklenmedikti acıkcası. cok daha iyi oynamıstı takım turnuvasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 neyse güzel maçlar başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 l0ll said: şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar. Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 LombaK_Knight said: l0ll said: şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar. Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker. kes lan vurmuyor diyorsam vurmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 protoss kalıcak mı bu gidişle ilk 8 e cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 l0ll said: LombaK_Knight said: l0ll said: şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar. Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker. kes lan vurmuyor diyorsam vurmuyor işte Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ben Plat'ta takılan garip bir Zerg olarak GSL'deki BroodLord kullanımını anlayamıyorum. Neden sıfır defans ile salıyorlar bu hayvanları? Yanına bir iki tane bile corruptor/muta vermiyorlar? Benim bilmediğim bir şey var sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 platinium olduğu içindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: platinium olduğu içindir belki Platinium olduğumun farkındayım o yüzden belirttim ve soru sordum. Neden savunmuyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 LombaK_Knight said: l0ll said: LombaK_Knight said: l0ll said: şuna bak lan stalkerlar leblebi atıyor sanki Stalker iyi unit, özellikle vs Zerg'de. Sentry + Stalker (zea basmadan) abanınca Hydra haric herşey tutuluyor late game'e kadar. Özellikle Blinkli Stalker olmadan Muta harası nasıl engellersin bilemiyorum. Su an Toss'ta favori unitim Stalker. kes lan vurmuyor diyorsam vurmuyor işte Sıfır muhabbetin olan bir adamın şu üslubu takınması da ilginç. Yani şaka yapıyorsan; ben muhattabın değilim. Yapmıyorsan da ayıp. ayıp yatakta olur yigenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tamam platinium işte adamlar, savunsalar, tam manasıyla herşeyi yapsalar tunca felan olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Link yokmu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar