rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Brook sımdır sana bir sey soylemek isterdim ama neyse....Konuyu Dagitmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Brook Çok Ukala Bi Adamsın!Real Hayattan Kopmuş Sivrisalak Uo culara Dönmüşsün.Bunu Demeden Edemicem.Forumlara Verdiğin Cevapların Yarısı Aptalca.Hep Aşalamak İçin Bir Çomak Sokmaya Çalışıosun Fakat Farkında Deilsin Çomak Sana Giriyor![signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 neyse birakin bu eziği ya kapadim serveri zaten saolun ama genede[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben Başvurmak İstiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben Başvurmak İsterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Flood yaparsan daha çok şansın olur. Aynı daha çok kokakola kapağı şifresi yolla daha çok kazanma şansın olsun gibi :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Brook, 20 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Ultima'nın haline bak, kimlerin eline düştü.. bencede....[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Brook, tql..[signature][hline]NoRegrets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Hotdog, 21 Ağustos 2004 10:03 tarihinde demiş ki: merak etmeyin yakında kurtuluyorum forumlarimiz acilicak brook senin eline dusmesinden iyidir!!! Bukadar ukalaca konuşmak ayıp değilmi. Topicin gidişatına göre tamamen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: TheCoder, 20 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Server açmak kavramı sphere çalıştırmak değildir.. İşte son söz,ne dersinki.Doğru söz,mantıklı söz,hoş söz ve öz![signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:50 tarihinde demiş ki: rewendor ejderha mızrağının suanda yayındaki tüm kitaplarını okudum ayrıca dragonlance koydum die oyun icindeki yerleri de oraya benzetmeye calısmıcam aklıma gelen ilk isim buydu Tum kitapları okudum derken, sadece türkçeye çevirilenleri kastediyorsun sanırım, çünkü dragonlance çok ufak bir evren olmasına rağmen benim favorilerimdendır ve inciğine cıncığına kadar kitabı vardır. Ve tüm kitapları hatim etsen de bu dunyayı oyuna entegre edecek quest writerlar, o dunyadaymışsınız hissini verecek developerlar, sorunları bitmez oyuncularla ve sponsorlarla uğraşacak adminler... Çoook şey lazım. İki uç isim değiştirmekle bitmez yani iş. Hevesini kırmak gıbi oldu ama gerçekler böyle. Bence Krynn Online projesine bir göz gezdir, oradan kaliteli birşey çıkacak gibi. Ya da benim gibi masaustu DL oynatacak bir dm ara veya D&D Online ı bekle :)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isyankar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 AHahha Ben geldim Staff Alıncakmıs Hotdog Ole Duydum :=) SeniN Serverında Görew Almaktan Mutluluk Duyacagım. Beni Unutma Sakın WEbmasterlık War Scprit Yazarım Her Dalga War Bende Unutma Ben, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 iyi hoşda bu server açık değilki[signature][hline]God Helm Lord Of The Guardians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar