Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite ve yurt kayıt belgeleri ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet sınava girdik kazandık şimdi kayıt belgelerini hazırlamak gerek. bu belgeler nedir nedeğildir ,nerden edinilir onlar hakkında yardımcı olurmusunuz?
1)nüfus cüzdanı onaylı örneği
2)vukuatlı nüfus kaydı örneği
gerisini halletmek kolay herşey açık ama bunları bilmiyorum[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
nüfus cüzdanı örneği muhtarlıktan çıkarılabilir, matbu bir kağıt olması lazım onun, aynı ikametgah senedi gibi (o da muhtarlıktan alınacak) bu da orada doldurularak muhtar tarafından imzalanabiliyor

vukuat deyince aklıma gelen şey de sabıka kaydı, onu da adliyeden almak mümkün, sabıka kaydınızı istediğinizi belirtiyosunuz, kısa sürede çıkarıp veriyolar, benim ikinciden anladığım bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
harbi ya birisi kayıt için gereken herşeyi kılı yünü falan atlamadan bi yazarsa çok iyi olur ankaraya kadar gidip föt gibi kalmayalım kayıtım bi gün içinde başlayıp bitio çünkü benim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
vukuatlı nüfus kaydı sabıka kaydı değil doğumdu evlilikti falan onları detaylı gösteren bir belge, almak için bağlı olduğun nüfus müdürlüğüne gidiyorsun ordan bilgisayardan çıkartıp veriyolar, mutlu mutlu hayatına devam ediyorsun.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
hah bunu da öğrenmiş olduk bak
benden istememişlerdi öle bişe :)

hangi okul bunu isteyen? bilelim de uzak duralım madem lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
eyw saol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• Yeni Oluştur...