Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fevax mondragona betada 6 pool yapıp kaznaıp replayını koymustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Cuce said: fevax mondragona betada 6 pool yapıp kaznaıp replayını koymustu kankamdan herseyi beklerim, çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Memphis said: Cuce said: abi nolcak basar parayı 10 tane acc alır, isterse cuce der nickine bencede, ünlü oldugu için oyuna alısana kadar fake nick almıstır rezil olmayım die, simdi normal nickiyle oynuyodur düsünsene fevax boxeri yenio ( tabi boxer oyunu ogrenirken ) replayi bütün sitelere upload eder fevax, boxeri tokatladım die boxerbu dünkü b.k deil asdfas beyin bedava (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 of her gün ofiste izliorum maçları, yarın da yoğun günüm umarım bi şekilde izlerim şu maçları bugun bi kulağımda kulaklık radyodan maç dinler gibi iş yaptım böle artosis le tastless bağırıınca açıp bakiodum görüntüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 başlıyor 5 dakka sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hadi rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 İşimi halledemedim çıkamadım, biraz meyve alabileceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yine mi tutturamadık saati X( Stream: http://www.livestream.com/tuski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bol bol TvP döncek bugün oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bu oyuncu rank'ları ne oluyor? GSL'e özel birşey mi acaba? FruitDealer: 1st lieutenant Boxer (fake): Private Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahah. abi şu MAKARAXXX'ı duyunca kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Tuski'de görüntü gitti, başka stream'den izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 www.gomtv.net/2010gslopens2/live/ dan izliyorum ben gayet güzel kalite akıcı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 GSL'de daha önceki başarılarına göre veriliyor. Manav'ımı cheese'lediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fruitdealer 0 - çakma boxer 1 hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çakma boxera yenilir inşallah, patchten sonra zerglere olan sempatim kalmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 baal ben o linkden SQ LIVE a tıklayınca Currently, simultaneous connection limit has exceeded. Please try to access Live shows by clicking the SQ LIVE Test tab at the bottom. gibi bi uyarı veriyo ben mi biseyi yanlıs yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 cheese deildi ki. gayet ii aldı çakma boxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ooo caner başkan hi man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sepulcher said: baal ben o linkden SQ LIVE a tıklayınca Currently, simultaneous connection limit has exceeded. Please try to access Live shows by clicking the SQ LIVE Test tab at the bottom. gibi bi uyarı veriyo ben mi biseyi yanlıs yapıyorum test'e tıkla ordan izleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sepulcher said: baal ben o linkden SQ LIVE a tıklayınca Currently, simultaneous connection limit has exceeded. Please try to access Live shows by clicking the SQ LIVE Test tab at the bottom. gibi bi uyarı veriyo ben mi biseyi yanlıs yapıyorum SQ LIVE Test'e tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 manav yalan oldu la, z up iken yenebiliomuş sadce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bundan sonra mass medivac ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 novandaz said: manav yalan oldu la, z up iken yenebiliomuş sadce :) Sorma acımız büyük :(. Medivac OP :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar