Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 valla bi nörolog alzheimer değil demişti geçen hastane kağıtlarında alzheimer demans yazıyodu tam bilmiyorum nasıl teşhis ediyolar
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 "roket adam" said: yav said: tıp her zaman illa ki ilerliyor zaten ama "ileri" olamıyor biyomekaniğin gelişmesi, insanların bazı hastalıklara çözüm olarak çip gibi akıllı şeyleri vücutlarına yerleştirebilmesi falan lazım çook uzak gelecekte bulunduğumuz yüzyıl gayet primitif bir çağ olarak sınıflandırılır bence tıp literatüründe ölümsüz olmaktan falan da bahsetmiyorum, önemli olan 80-100 yıl kadar yaşam kalitesini üst düzeyde tutarak yaşayabilmek sdfil edik: neyse bilmiş bilmiş konuşmayayım ben gene yahu bişi bildiğim yok çünkü sadece ordan burdan duyduğum gördüğüm şeyler böyle düşündürüyor beni nabayım. ahahahahah tibbi gelismelerle ilgili sikko bir hurriyet haberinin altindaki 5 yorum gibi hissettim su an ahahahah 2-3 kere okudum da anlamadım niye salyalı salyalı güldüğünü?
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 benim tavsiyem eğer damansı(unutkanlığı) günlük yaşamını aksatacak haldeyse tekrar başka bi nörologa gitmeniz, kesin tanı için.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 evet o derece de ne farkedecek ki?
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çoğu nörolojik hastalıkta geri dönüş sağlayamazsınız ama tanı alırsa tedavi, gidişat vb.. şeyler planlanabilir. yaşam kalitesinin korunmasında önemli şeyler bunlar. bence farkeder ;)
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya farkeder de nörolog bakıp tanı koyuyo abi doktorları bilmiyosun sanki ya en çok insanları karıştırmasından korkuyorum da henüz gerçekleşmedi. bi de çok zeki bi kadın ya inanılmaz uyanık.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 beni de sıkan kısım o zaten. demans önemli bi belirti, tanısını koymadan yollamak doğru değil. bizim iş de çok zor günde 150 hastaya bakmak her yiğidin harcı değil, bi hastaya 5dk max bi durum :P . o yüzden kime kızcağını da bilemiyorsun. işte öyle kıytırık bi sağlık sistemimiz var ki olan hastalara ve doktorlara oluyor. beyinde yeni yeni fonksiyon kayıpları olacak mı bu konuda size ışık tutar ve tedavi edici olmasa da yaşam standartları düşmemesi için ilaç başlanabilir diye kesin tanı almasını önerdim.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nörolog musun abi, öyleysen soru sorucam Şu, alzheimer testi varmış, 20 yaşından itibaren yapılan. Olası riskleri falan belirliyormuş. Nerden nasıl yaptırabiliriz.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kasmayin . bu genclik komple alzaymir olacak.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bana da öyle geliyor abi, acayip tırsıyorum. Hele alzheimer+parkinson abov......
Öne çıkan mesajlar