Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Film İzleme -Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam ,

TV de PS3 üzerinden izlemek için bir iki film indirdim . MP4 formatında , external hdd imi FAT32 yaptım ve filmi attım. Yalnız bu altyazılarla ilgili sıkıntım var. Yamb denen bir programla olur diye buldum nette , SRT ile videoyu birleştirdim dedi ama değişen birşey yok , PS3 de açınca videoyu yine altyazısız geliyor. Bilgisayarda açınca altyazılı geliyor yalnız.

Bu işi nasıl çözeriz ?
Mesaj tarihi:
yazıyı videoya gömmen gerekiyor, ama daha kolay olarak media server kullanabilirsin.

ps3 ile pc yi bağla ethernetten, videoların klasörlerin müziklerin herşey ps3te gözükür, pc den media server açınca.

wirelessta olur ama çok bekletir film açarken kaparken sararken
Mesaj tarihi:
Altyazıyı mp4 e gömdüm işte Yamb ile. Bilgisayarda altyazılı görünüyor sorun yok , PS3 te çıkmıyor yine de, bilgisayar ile PC çok uzaklar ethernet mümkün değil , wirelessın da sağlıklı olucağını düşünmüorm , arada takılcak yavaşlıcak falan iyice kanser edicek.

Ayrıca Pc ye bağlasam da subtitle yi görmicek ki ?
Mesaj tarihi:
Denedim acayip yavaş , utube dan streaming yaparım daha iyi =)

Bu altyazı dalgası neden olmuyor fikri olan yok mu ? Bilgisayarda sorunsuz açılıyor , yani merge edilmiş görüntü ve altyazı ama , Ps3 tınlamıyor
Mesaj tarihi:
Bloglarda okugum Yamb diye anlatmışlar , benim kitlendiğim nokta , yeni ortaya çıkan dosya - yamb tarafından yaratılan - bilgisayarda açılınca altyazısı gömülmüş olarak geliyor. Ama ps3 de oynatınca altyazı piyasada yok
Mesaj tarihi:
ben filmleri dvd yaparak çözmüştüm bu sorunu ama kalitesi azalıyor işte.

en mantıklısı lcdye laptop falan bağlayıp hdmi ile izlemek ps3 yerine bence. ya da madem ps3ten izleyeceksin kopya blu ray filmler satılıyor kadıköyde, aşırı fazla seçenek yok da blu rayi olan film geliyor yavaş yavaş oraya. takasını da 5 liraya mı ne yapıyorlar hatta sonradan.

bir de bu altyazı gömme işlemleri biraz uzun sürüyordu ynalış hatırlamıyorsam yani.

bi de bilgisayarını ps3 e media server olarak gösterebiliyorsun. ama onda da çok yavaş çalışıyor niyeyse film izlenemiyodu.
  • Yeni Oluştur...