uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 betası çıktı daha yeni. geçmiş bulunmaktayım. gayet süpersonik olmuş. birkaç bug dışında bir hatasını görmedim ben. hızlı çalışıyor. donanım tanıma gibi problemleri yok. tavsiye ederim herkese.
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 pardusa bir türlü alışamadım ben nedense böle hep sıktı beni boğdu biyerlerden özgür degil sanki anasını satim, korkuyorum explorer.exe hatası alıcam diye adeta
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Özgürlük: Sokakta cirilciplak kosarken ALAAAAAAAAAAARRRRMM diye bagirmaktir.
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sene 2010 hala linaks kullananlar var sdfsdf
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 derFremdeSohn said: Özgürlük: Sokakta cirilciplak kosarken ALAAAAAAAAAAARRRRMM diye bagirmaktir. arkadaşım ben onu alamanyada yapasın diye söyledim! dicital özgürlük "proud shaman orc!" diye bağırabilmektir, ekran karşısında çırılçıplak koşarken.. bunu yapabilmek için geniş bir eve ihtiyacınız var ama
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 derFremdeSohn said: Özgürlük: Sokakta cirilciplak kosarken ALAAAAAAAAAAARRRRMM diye bagirmaktir. herkes cirilciplak kosarsa ozgurluk olmuyo, teenageler toplumun ziddina gitmeyi ozgurluk zannediyo
Öne çıkan mesajlar