THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 4 gun kaldi arkadaslar. koktely var persembe gunu ona gelecek var mi? koktelyden sonra arabalari gezebiliyormuyuz normal acilis tarihinden bir gun once cunku. Bilen varsa soylesin ona gore gelelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yuh yaziklar olsun patinaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben geliyorum da kokteyle gelmem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 evet var kokteylden sonra gezebiliyorsun bende orda olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 v.i.p şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 koktely aksammis oglen gidip gezip cikicam ben koktelye kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yarın bile izdiham olur öğlen. haftaya salı giderim, aston standında arkadaş varmış B&O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 eskiden patinaj olarak giderdik niye bu sene gitmedik yada gitmiyoruz? Ben yarın veya pazar gidicem ama bişiler ayarlıyıp gene patinaj olarak gitsek ne güzel olurdu :D? Çıkıştata çöp şişçiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 :) Bende belki teklif gelir diye bekledim ama prozzak öncülük etmeyince olmuyormuş demek :) Ben geçen hafta gittim, oldukça sönük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Vodan said: :) Bende belki teklif gelir diye bekledim ama prozzak öncülük etmeyince olmuyormuş demek :) Ben geçen hafta gittim, oldukça sönük. :) Fırsat olmadı maalesef ama bir organizasyon teklifim mevcut isteyene n sen dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Zamanlamasına göre uyabilirim ben. Master yapıyorum, bu ara yine sınav proje vb dönemim olduğundan biraz sıkışığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Haberleşelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 valla gelmek isterim de büyük ihtimal yalan olurum ben. hafta içi iş haftasonu eğitim arada seyahat falan... zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Selam, Ben haftasonları ufaklıkla meşgul olduğumdan asla katılamam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gitmeyin abi cok dandik oto$ov. yani cok ki$i gidiyo da, bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 eved, sektoru internetten takip eden adamın bilmeyecegi enteresan bi arac yok. anca aston rapide, peugeotnun concepti vs için falan gidilebilir. a7 bile yoktu. ben mi gormedim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bi kere aston martine falan binemiyosunuz anca uzaktan baktiriyolar. boyle salakca bi$i yok abi. fuarin hicbir anlami yok o yuzden. sikko infinitye bile binemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi eğer içine binemiyosam gider galeridende bakarım çok zor değil. saçmaymış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hakkaten kötüymüş ya bu sene. pazar günü bende gittimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 synthesizer said: eved, sektoru internetten takip eden adamın bilmeyecegi enteresan bi arac yok. anca aston rapide, peugeotnun concepti vs için falan gidilebilir. a7 bile yoktu. ben mi gormedim yoksa? +1 hızlı hızlı gezilip "garılara bak!" insanlarının arasında dolaşıyorsunuz. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 izmirdeki seneye ertelenmiş sanırım. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 a7 vardi. o arabalara binmek icin onceden arayip rezervasyon yaptirmaniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vipte hepsine bindik 2 marka dışında rezervasyona fln gerek yok hele a7 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Audi'lerin bile çoğu kapalıydı. Eleştiri olsun diye söylüyorum yoksa adamına göre açıyorlar 2008'de her istediğimiz arabaya binmiştik. Hoş birşey değil, bazı çok özel markaları anlıyorum ama Audi gibi piyasa arabalarındaki afra tafraya kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yeşilköy civarında oturanların gitmemesi gereken yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar