dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 DoruK said: bizim evde pastırma var. 24 saattir bitmedi hatta. evinizde kokmaktan korkan gayler kalıyor. onlar kendilerine metroseksüel dese bile gay.. GİT VE BİTİR PASTIRMAYI! finişim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dostum bu aralar çiğköfteye marul sarıp içiyoruz o yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dasaaa said: said: değer verdiğiniz bir insan bu duruma düşmemiş hiç, belli. a. allah korusun b. acınası bir durum ne olursa olsun. hakir görülmesi çok da kötü değil. hatta bir yerde örnek bile teşkil edebilir. acınası bir durum da, değer verdiğin bir insan bağımlıyken "senden bi bk olmaz artık, ne halin varsa gör mezara kadar yolun var" diyemiyorsun, ben bundan bahsetmeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben diyorum, cocukla iddaya bile girdik kim daha erken olcek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 diyosan o kişiye değer vermiyosun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sen de haklisin, dememek lazim oyle cocuga aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dasaaa said: DoruK said: bizim evde pastırma var. 24 saattir bitmedi hatta. evinizde kokmaktan korkan gayler kalıyor. onlar kendilerine metroseksüel dese bile gay.. GİT VE BİTİR PASTIRMAYI! finişim! finişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar