Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 msn sorunlarım bitmek bilmiyo. şimdi de birden nick yerine mail göstermeye başladı meret. böyle bi sorun yaşayan vs. varsa yardım ederse sevinirim.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol options falan düzeltmiyor mu ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Benim de olmuştu.MSN i sildim sonra çalıştıra regedit yazıp msn i ordan da sildim bidaha kurdum düzeldi.He uğraşamam diyorsan format atabilirsin düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 msn plus ı dene.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 türkçesinde: Kişiler/kişileri yönet/kişileri sırala/görünen ad yapıver ingilizce olmadıgı icin benimki bilemiyorum tam adını ama bulursun herhalde[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar