nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ilkokulda bi kere çantam yırtılmıştı, annem kitaplarımı defterlerimi poşete koymuştu çok utanmıştım :( o günden sonra okula terlikle gelen arkadaşları daha iyi anlamaya başlamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 misal bizdeki şu liseli ergen seviyesi de komik gelmekten uzak tebessüm bile ettirmedi.. düşündüm biraz, hani şahan, şafak sezer falan da sevmiyorum zaten.. hmmm.. yok abi ingilizler, amerikalılar falan komik. alamanlara göre komik olsak bile çok bi komik değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Wispy said: WoW'dan tanıştığım bir alman söylemişti. Poşet Tüte miydi neydi aslında, bazı Almanlar Türkischer Koffer diyorlarmış Türkler biryerden biryere giderken çanta yerine migros poşedine tıkıştırdıkları için eşyalarını sdfgh. Komik değil mi, gülün. abi kahkaha attım çünkü 1 aydır okula spar torbasıyla gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hasiktir sporada torbayla gidiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 taşıncam diye çantaları doldurdum diye hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hahahaha abi of gözümde canlandirdim. cok fena. biyik biraksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dünyanın sonunu alman+türk birliği getirir herhalde 2side birbirinden kötğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 michael bayaa iyiymis lan ahah, cem yilmaz sitayla bi adam. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar