Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 anlamnını sözlükte ya da türk filmlerinde nasıl gectigi önemli degil ki insanların nasıl kullandıgı önemli[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ask=Hormonlarinizin cagrisi... Bu fikre itiraz eden olursa lütfen ask denilen sey icin gerekli hormonlarini aldirsin(Büyük ihtimalle yanlizlik ve mutsuzluk duygulari nedeniyle intihar edeceksiniz ama)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Almila, 22 Ağustos 2004 20:54 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 22 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki: said: Mike, 22 Ağustos 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Seks herşeyse evet aşk herşeydir zira ondan büyük seks kaynağı yoktur hic bi $ekilde katilmiyorum insan a$ik olduu ki$iye kar$i a$iri cinsel fikirler uretemez. Kiyamaz ona. anca 1 yil sonra falan olabilir a$kin buyukluu bitince. a$kla sex i ayni kefeye koymayin. aşk üreme iç güdüsüdür kıyamıyosan aşık değilsindir sadece kız çok tatlıdır Gerçekten aşık olan bir insan ilk zamanlarda bırak o gözle bakmayı aklından bile geçiremez öyle birşeyi. Aşığım dediği kız hakkında öyle fanteziler kuruyorsa aşık falan değil sadece abazadır. allah allah cinsel olarak aktif olan insan abazamı oldu şimdi ? üremek için aşık oluyosun ama aşık olunca üremek olmaz diyosun güzel[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben ilk zamanları kastettim yani açılamadan önceki ayrıca lise yıllarında yaşanan duyguları söylüyorum. Bir süre beraber olduktan sonra ne olur onu bilemem ama 16-17 yaşlarındaki bir çocuk bir kıza çarpıldıysa ve beraber değillerse kıza o gözle bakamaz öyle şeyler düşünemez bunun olması için zaman geçmesi gerekir.[signature][hline]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tartışılan şey cok sacma kimi o türlü sever kimi bu türlü belki size göre o aşk değildir ama ona göre öyledir, size ne acıkcası.. insanların özeline burun sokulmasından hiç hoşlanmam, belki onlar öyle mutlu? genel çerçevede bazı kavramlar tartışılabilir sevişmek/seks gibi kavramlar, ama muhabbet "ali az ilgi gösteriyo, ayrılsınlar; veli süper 4x4 lük herif ayrılmasınlar" muhabbetine kaycak gibi tasvip etmiyorum[signature][hline]Your Ad Here!
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o dediğin 16-17 değilde 14-15 yaşında ergenliğe yeni girenler için geçerli 17 yaş bazı gerçekleri anlayıp sorgulamak için yeterlidir[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 katılıyorum almira'ya. imkansız birşey onu düşünmek.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 almilla platonik cok farklı bir olay, sırf platonik için ayrı başlık açılıp sayfalarca yazılabilir, karşılıklı ile platoniği kıyaslama[signature][hline]Your Ad Here!
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ya zaten herkesin durumu ve hisleri farklıdır benim dediğim platonik için geçerli ve sonuna kadar arkasındayım. Bu hiç bir zaman o gözle bakamaz anlamına gelmiyor. Bir daha söylüyorum 13-17 yaş arasında bulunan bir çocuk birine aşıksa ve platonik bir vaka ise sevdiğine o gözle bakıp öyle hayaller kuramaz. Bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez sevgisi karşılıklıysa ve bir süre beraber olmuşsa durum değişir bunu yaşayanlar daha iyi bilir.[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 13 yaşında biri aşık olamaz[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 13 yaşındaki bir çocuğun bir kızdan hoşlanmasıyla 18 yaşında bir gencin birine çarpılmasını aynı kefeye koyamassın bizim burada bahsettiğimiz aşk çok genel bir kavram. Benim yazdıklarımda 13-17 yaş arasındaki belirttiğim durumlarda bulunanlar için söylenmiş bir genelleme. Aşık olamaz demen senin aşk anlayışına bağlı bieşey.[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o gennelemeyi ben 12-15 yaşa çekmenizde ısrar ediyorum[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben yazdıklarımı sadece kendim için söylemedim. İlkokul 8. sınıftan lise 2 ye kadar tanıdığım bütün arkadaşlarımın düşünceleri böyleydi. Eğer sen haklıysan bunca sene arkadaşlık ettiğim onlarca insan aynı sınıfta olmamıza rağmen benden 2-3 yaş küçükdü ve ben bilmiyordum yada hepsinde bir anormallik vardı.[signature][hline]
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Almila, 22 Ağustos 2004 20:54 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 22 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki: said: Mike, 22 Ağustos 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Seks herşeyse evet aşk herşeydir zira ondan büyük seks kaynağı yoktur hic bi $ekilde katilmiyorum insan a$ik olduu ki$iye kar$i a$iri cinsel fikirler uretemez. Kiyamaz ona. anca 1 yil sonra falan olabilir a$kin buyukluu bitince. a$kla sex i ayni kefeye koymayin. aşk üreme iç güdüsüdür kıyamıyosan aşık değilsindir sadece kız çok tatlıdır Gerçekten aşık olan bir insan ilk zamanlarda bırak o gözle bakmayı aklından bile geçiremez öyle birşeyi. Aşığım dediği kız hakkında öyle fanteziler kuruyorsa aşık falan değil sadece abazadır. +5.. bu arada bu gene sex&üreme&aşk klişesine dönüşmüş yine konu..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bunada şöyle bakmak lasım.. Şimdi birine çok güzel olduğu için aşık olunmaz.. zaten aşkın tarifi biraz zordur ben yapamıyorum mesela.. ama eğer birini çok arzuluyosan o aşk değildir ama doğal bi şeydir o senin üreme iç güdünden gelir. Bir şekilde o ihtiyacını gidermen gerekir bu yüzden onu çok istersin ve ona aşık olduğunu sanırsın..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aşk dediğin şey vücudundaki belli hormonların senin türünün devamı için salgılayarak senin karşı cinse olan ilgini arttırmanı sağlamak için olan bir olay (evet, cümle iğrenç). Bilimadamlarına göre aşkı önleyecek ilaçlar bile geliştirilebilir hormonları düzenleyen bir ilaçla... Kısacası aşık olduğun kişiye karşı cinsel duyguların olması gayet doğal ve normal. Ha çocukluk aşkı dersin, daha önceden kız arkadaşımla hiç beraber olmadım dersin, o zaman bu isteğin henüz olmaması doğal olabilir...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşığım :((smiley olayı özetlio sanırım)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 karşık,öyle anlatılmaz yaşanır:-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 doğru aşk olmasa birçok şey olmazdı.. ama aşk nasıl dünyanın en güsel hissyse aynı anda dünyanın en berbat şeyide olabilio :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Almila, 22 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Ben yazdıklarımı sadece kendim için söylemedim. İlkokul 8. sınıftan lise 2 ye kadar tanıdığım bütün arkadaşlarımın düşünceleri böyleydi. Eğer sen haklıysan bunca sene arkadaşlık ettiğim onlarca insan aynı sınıfta olmamıza rağmen benden 2-3 yaş küçükdü ve ben bilmiyordum yada hepsinde bir anormallik vardı. anormallik değil bu herkes farklı yaşta girer ortalama olarak dedim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşık olmak güzel şeydir platonik değil tabikide.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Saeros, 22 Ağustos 2004 16:00 tarihinde demiş ki: aşk ile hoşlanmayı, sahip olma isteğini karıştırma yalnız bilmeden. "bu hafta 5 kadına aşık oldm, na buda listesi" şeklindeki adam aşık olmamıştır, hoşlanmıştır sadece. bana göre şıpsevdi aşık olayı da yoktur aslında, ilk görüşte aşk vardır. ha bu kadar yazıdan sonra alemde adım "aşk adamı bahtiyar" a çıkmazsa ben de osman olayım. ilk görüşte aşk olayı yok.bilim ilk dörüşte olanın sadece cinsel dürtüler olduğunu söylüyor.yalan da söylemiyordur herhalde:) p.s:bu sayfaya kadarki mesajları okumadım aynısı söylendiyse şimdidden pardon.[signature][hline]administrator error
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: theKingpin, 22 Ağustos 2004 22:02 tarihinde demiş ki: aşık olmak güzel şeydir platonik değil tabikide. ehüe imzalık:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben hayatımda aşık olduğum insanın (hoş birkere aşık oldum) gülümsemesi ve mutlu olması kadar beni mutlu eden birşey görmedim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar