RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben hiç aşık olmadım ama aşık olup aşk ı yaşayıp konuşaan bi sürü arkadaşım var bi tanesi geçen aşk olmasa müzik olmaz diyor arkadaşlar nedir bu aşk davası bana boş bir iş olarak geliyor[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 duygusallık seviyesine bağlı olabilir insanın. şıpsevdi, hötsevdi, bitürlüsevemedigitti gibi.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RedallHoor, 22 Ağustos 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Ben hiç aşık olmadım ... eminim olmuşsundur..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Vallahi olmadım[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ne yani olmak zorunda mıyız :D ben de olmadım[signature][hline]
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bilmiyorum.. insanın ne olursa olsun her zaman degil tabi ama belli dönemlerde olmuş olması gerekli bana göre.. insan 1 kere aşık olmas sonuçta.. 223894623 kerede olmuş olabilr yani bu bana göre tabi siz odunsanız ben napim :Pp (aşk adamı wildpervert) OIGSDFUIOGSUIO[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşk ile hoşlanmayı, sahip olma isteğini karıştırma yalnız bilmeden. "bu hafta 5 kadına aşık oldm, na buda listesi" şeklindeki adam aşık olmamıştır, hoşlanmıştır sadece. bana göre şıpsevdi aşık olayı da yoktur aslında, ilk görüşte aşk vardır. ha bu kadar yazıdan sonra alemde adım "aşk adamı bahtiyar" a çıkmazsa ben de osman olayım.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bahtiyarmı osmanmı ? *!Hala utanmadan espri yapar yine kaçar. Allah belasını vermesindir*[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşk,rezil birşeydir.orta çağda bilim adamları aşık olmayı hastalık kategorisine koyuyorlardı.İnsan istesede/istemesede kapılabileceği bir olay.allaha sukur hiç tadmadım,istememde.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bokunu çıakrmadığı sürece gusel bişey =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aşk aşk deildir günümüzde.. Gerçek aşklar 17. yüzyıl ve öncesindeydi.. Aşksız müzik olmaz.. hissediceksinki iyi müzik yapabileceksin.. hissetmeden yaparsan kıracanmı belümü diye şeyler ortaya çıkabilir.. Ama kimse bana gelipte aşık oldum demesin günümüzde aşk yoktur hoşlanabilirsiniz ama aşık olamazsınız yada bi Romeo ile Juliet in aşkını yaşayamazsınız.. :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aşk ı sadece bir insana aşık olmak manasında düşünmemek lazım[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bir sürü manası vardır ingilizcedede öyle mesela "i love you Romeo !!!" yada "i love this shirt" gibi mesela..[signature][hline]Siamonun Resimleri
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o biras ağır kalıyo.. :/ o kısma geçebilcemi sanmıyorum daha[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 siamon biraz yüzeysel şeettin sen sanırım =) zaten o durumda "like" kullanılır genelde. aşk iki insan arasında olabilir, ha birde ilahi aşk vardır vs. vardır arkadaş onu belitmiş sanırım.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Siamon, 22 Ağustos 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Aşksız müzik olmaz.. hissediceksinki iyi müzik yapabileceksin.. şahsen benim tek hissettiğim duygu aşk değil nefret üzüntü vb... bu hislerlede çok güzel müzik yapılabilir[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM [Bu mesaj Proxa tarafından 22 Ağustos 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben zaten onlarla yapılamaz demedim ama nefretin içindede bir aşk vardır birinden durup dururken nefret etmezsin en basitinden o kişi sana verdiği için nefret etsen kendine olan aşkından dolayı ondan nefret edersin..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Saeros, 22 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: siamon biraz yüzeysel şeettin sen sanırım =) zaten o durumda "like" kullanılır genelde. aşk iki insan arasında olabilir, ha birde ilahi aşk vardır vs. vardır arkadaş onu belitmiş sanırım. işte mesela "Like" yerine "Love" kullanılırsa daha abartılı bi anlam oluyo.. İlah konusundada olabilir tabi Tanrı'ya aşık olmamız gerektiği yazar İncil'de.[signature][hline]Siamonun Resimleri
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Boşver aşık olma . Aşk iç birşeydir ve herşeydir :-p[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Siamon, 22 Ağustos 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Ben zaten onlarla yapılamaz demedim ama nefretin içindede bir aşk vardır birinden durup dururken nefret etmezsin en basitinden o kişi sana verdiği için nefret etsen kendine olan aşkından dolayı ondan nefret edersin.. yok öyle bişey bi erkekten nefret edince gay mi olucaz aşk tan nefret doğabilir ama her nefrette aşk aranmaz[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tabiiki aşk iç birşeydir.. Adam bakıyo kız mavi gözlü sarı saçlı "abi ben aşık oldum yaaaa" diyo böle bi saçmalık varmı ya?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: kiddo, 22 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Bahtiyarmı osmanmı ? *!Hala utanmadan espri yapar yine kaçar. Allah belasını vermesindir* puahaha (:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 malesef var yada olduğunu sanan var ben kalçaları büyük diye aşık olan adam tanıyorum(sadece tanıyorum alakam yok :))[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kim lam ismini söle :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 inanmadı adam :) bigün seni bizim siteye davet etcem :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Öne çıkan mesajlar