matha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Matha rr:80dok full sove ve chesti eksik tyrant setler server:karak norn ayrıca üzerinde 2000den fazla gold ve sayısız madalyon var Iyolel:Sorc rr:55+küsür hatırlamıyorum tam 3-4parça sove var karak nornda yine Vagz: B.o rr50 invader falan var üstünde ----------------------------------- ayrı bi hesaptada choppa var ilgilenenler için rr77yada 78 olması lazım nick Crof karak-norn fulle yakın sove ve tyrant seti hazır bununda birince account için 550lira ikincisi içinde 300lira istiyorum ilgilenenler varsa görüşebiliriz.. siteye bunu koymak için üye oldum mail adresim görünüyormu bilmiyorum ama [email protected] adresim..msnden falan eklersenizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bol şans diliyorum :) ayrıca pazar alanına açılması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bulamadım o topici aradımda...modlar taşırlar umarım teşekkürler ayrıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ege nabıyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 2.account-choppa- satıldı..dok duruyor hala...teşekkürler ege diye beni kastetmiyorsun dimi hacı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 2accountda satılmıştır teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 doki türk mü aldı abi, geçen bizim hand of blooda girdi sanırım eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar