SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 arkadas 5 kere editledim bi link veremdim iyi mi :S sahibindene girip otomobilllerden MG yi seçin bakın :D linke tıklayınca göreceğiniz gibi çok ucuz ve süper görünümlü bu spor arabaların fiyatı neden bu kadar ucuz. yakarı, vergisi falan nedir acaba bileniniz var mı? almak lazım aslında sırf hobi arabası niyetine. edit: yok linkleyemiyorum :S http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mg-f-1997-mg-f-cabrio-30671427/detay? oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 eski artık uretilmiyo yedek parca sıkıntısı edit: sıfırken de iyi degillerdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 1997 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o firma kepenk kapattı abi ondan. galeriler ellerinde kalanları yok pahasına sattı, tabi satarken garantisi - orijinal yedek parça- bakım bulamayacaksınız diyerek. top gearda bununla ilgili bölüm izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 97 model 20.000 lira. çok ucuzmuş.fiyat performans oranı sıfıra yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Git cabrio 206 al daha iyi abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mg-f-temiz-mgf-31823116/detay şu araba aslında bir genç için 15k ya alınabilecek en iyi arabalardan biridir heralde. Ama tabi servisi, yedek parçası falan bulunabiliyorsa. edit: bu kasası da euro ncapten 4 yıldız almış, daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar