Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sindarin Editer UO Shard

cevap

Öne çıkan mesajlar

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:13 tarihinde demiş ki:
Kimse saygısız konustugu için paticik forumlarından uzaklaştırılmaz. hakaret ile saygı duymamayı karıstırıyorsunuz.

O yazdığım yazı ilk gelen page idi. Karakterinin paticik forumlarına yazdıgı hakaretler için banlandığını öğrenince hiçde dediğiniz kişi gibi davranmıyordu.

Ve bana mı öyle geliyor yoksa siz bu accountun sahibimisiniz?

Peki iki acc si banlandıgını söyluyor iki acc side aynı page den dolayımı ban landı.
Star Chemberde arkadaşımız size demiş ''Page ı bu acc ile attım. öteki acc nın banını açın bu acc yi banlayın''
Ama siz umursamadan ve ahkam keserekten.
O zaman bunuda banlarım gibi lerinden konuşmuşsunuz ve ban lamışsınız
bu şekilde olmaz arkadaşım. Kimseyi o istedi diye banlıyamazsınız veya hatali page attı diye.
Lutfen bu tür şeylerde bulunmuyalım.
Birde kendinizi haklı cıkarmaya çalışıyorsunuz olmaz :yapma:[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
Free Sunucularda çok fazla güvenlik onlemi almanız söz konusu olmaz. Gerek maddi destek gerek zaman ister.

Nebula'da da zamanında editler oldu bunu bizler kadar silencer da kabul ediyor. Yakalanandılar ve uzaklastırıldılar.

Kanıt sunmamamıza gerek yok bunu sanırım herkez biliyor.

Benim sunucumda da olan olay sadece yetkili accountumuzun hack edilmesinden ileri gelmekte oldugu fikindeyim. ve konuyu acan arkadas inat ile isim vermiyor. bana isim verse durumu incelicem hack mi edit mi diye ama..

Arkadaşım isimi hatırlamıyor. PK nın biri adam orda isim mi ezberliyicek direk page atmış bilmem anlata bildim mi ?
Ismını hatırlasaydı o anda size söylerdi sadece edit oldugunu bildirmek istedi ama siz inat ile isim isim diyip duruyorsunuz isim olayını da kaldıralım istediiginizi söyledim.[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumu iki şekilde açıklamak mümkün.

1- page i atan account ilk baska banlandı ve aynı kişi baska bir account a sahipse onuda blocklama hakkına sahibim.

2- Sindarin e üye olurken kabul ettiğiniz sözleşme derki

Sunucu Yetkilileri Hiç Bir Sebeb Belirtmeksizin Sizleri süreli veya süresiz cezaya birakma ve/veya uzaklaştırma yetkisine sahiptir.

Burasi free bir uo sunucusu elbette zevk için banlamıyorum oyuncularımızı ama boyle bizlere hakaret eden kişileri banlamak zorundayız. ki bu işi en azından işkenceye cevirmesinler.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

yA arkadaşım bu shardda kimse edit oldugu hakkında iddia etmiyor bi çıkan sensin Madem Edit oldugunu iddia ediyorsun aldıgın ss i yolla. Bu kadar polimiğe girmenin ne alemi var .4 sayfa oldu konu hayret bişi ya .. Edit olduguna inanıyorsan oynama . ulan 10 k lık itemin gitti diye aglıyorsun ona yanıyorum çocukmusun sen ya...[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkadaşım isimi hatırlamıyor. PK nın biri adam orda isim mi ezberliyicek direk page atmış bilmem anlata bildim mi ?
Ismını hatırlasaydı o anda size söylerdi sadece edit oldugunu bildirmek istedi ama siz inat ile isim isim diyip duruyorsunuz isim olayını da kaldıralım istediiginizi söyledim.

Adam ss var elimde diyor mutlaka ismi yazıyordur.[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ismini bana yolladı 'Mıch Mc.........'' soy ismini tam hatırlayamıyor bu charın sahibinde +71 katana var.
Bu charı kestıkden sonra dıyer chariyla gelip +71 katanayı kullanarak arkadaşımı kesip resliyor. sonrada silaha baktırıyor.
arkadaşım başta inanmamış bır Quest ten çıkmış olabilir diye düşünmüş ama inatla ''ya dalgamı geçyion'' diyerekten inanmamış taki adamın item identfiy yap demesine kadar
Sol altta silahın +71 oldugunu görmüş ve direk page atmış. bunun üzerine sizde umursamaz bir tavır ile ''ALLAHIM YA'' diyerekten gidince patıcıkdeki Ultima Online oyuncusularına (hangi sharda oldugu önemlideil)bu durumu bildirmek istemiş
'' VE İKİ ACC SİDE BAN LANMIŞ''[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada boyle bir durum oldugunu sanmıyorum sanırım arkadası biri kesti ve ben editim flm dedi bunun üstüne konuyu evirip çevirdiler ve bu duruma geldi.

bir onceki sayfada arkadasımız belirtmiş +71 kilic yaklasık more1 4733.333 olmasi gereklidir.
fazladan 320 damage atması gereklidir.

Yani kısaca arkadas iki vurusta değil bir vurusta olmesi gerekli olması lazım. yani söylediği ile iddea si tutmuyor.

Drachai abimin dediği gibi bir durum var ortada.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Ortada boyle bir durum oldugunu sanmıyorum sanırım arkadası biri kesti ve ben editim flm dedi bunun üstüne konuyu evirip çevirdiler ve bu duruma geldi.

bir onceki sayfada arkadasımız belirtmiş +71 kilic yaklasık more1 4733.333 olmasi gereklidir.
fazladan 320 damage atması gereklidir.

Yani kısaca arkadas iki vurusta değil bir vurusta olmesi gerekli olması lazım. yani söylediği ile iddea si tutmuyor.

Drachai abimin dediği gibi bir durum var ortada.

Durum o şekilde deyil arkadalşımın üstünde sanet buyulerı bulundugu için ilk vurdugu zaman 21 hits i kalmış (115 hitsten)[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün Sorular Yanıtlandı ama kesin yanıtlar tekrar vereyim.

1- Arkadasınız ne olursa olsun ücretsiz hizmet vermeye çalısan birileri asla hakaret etme hakkına sahip değildir.

2- +71 Katana yı bulup gercek olup olmadıgını edit olup olmadıgını hack olup olmadıgını arastırmam için isim gereklidir.

3- Accountları açılması söz konusu olmayacaktır.

4- Eger isim bana ulasırsa ilgili kişi arastırılacaktır. Duruma göre kendiside cezalandırılacaktır.

Saygılarımla[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 22 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
Sakız gibi uzattınız konuyu ha... bırak +71 i adam +15 le bile tekte götürüyor olamaz mı ?

Burda bi kaç kişi güzelim servera b.q atmaya çalışıyor. Atınca elinize ne geççek ? Playerı mı azalcak ?

+15 birisinin armorsuz olsa bile bir vurusta 115 hits ten alması imkansız arkadaşım burda kımseyede b.k atmaya çalışmıyorum haksız yere banlanan birisinin hakkını arıyorum lutfen bu tarz yazılar yazmayın olayı bılmıyorsunuz sadece forumlarda okudgunuz kadarıyla biliyorsunuz. lutfen :yapma:[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:40 tarihinde demiş ki:

1- Arkadasınız ne olursa olsun ücretsiz hizmet vermeye çalısan birileri asla hakaret etme hakkına sahip değildir.

2- +71 Katana yı bulup gercek olup olmadıgını edit olup olmadıgını hack olup olmadıgını arastırmam için isim gereklidir.

4- Eger isim bana ulasırsa ilgili kişi arastırılacaktır. Duruma göre kendiside cezalandırılacaktır.

Saygılarımla

Ben quish, ya bu benim accye ne oldu şifresi falan değişmiyor. Değiştirebilirmisin sen?[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:40 tarihinde demiş ki:

Saygılarımla

Benım aklımda kalan sorular yanıtlanmadı
1: hatalı pageden ban lanan char olurmu ?
2: başka bir resmi sitede eleştiri yapıtıgı için ban lanan acc olurmu
3: free olması o sunucunun staff larını haklı cıkarmaz.
4: paralı oldugu zaman bıle kımsenın kımseye hakaret etmesı doğru deyildir.[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

Burda acc lerin açılmasını asla istemedim istememde
Bu kadar Newbi Ranger setli oyuncuların ciilit attıgı serv da arkadaşımın oynamasını istemez zaten.
Soru 5: Ranger setler Kalıcımı
Soru 6: Ranger setleri nasıl siyaha boyuyorlar.
soru 7: Pitonun üstündeki bütün itemler Kalıcı bu nasıl olabiliyor blesed deed alması gerekıyor ve bu deed 100000 bilet ti galiba yada öyle bir şey[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
Bunlarda senin cevapların ozaman
1: Elbette olur
2: Mümkündür
3: haklıyız diyen olmadı isim verin arastıralım.
4: bencede o sebeble arkadasınız banlandı.

Sordugum soruları bu kadar basit bir şekide cevap wermemelisiniz.
Açıklıyıcı bir dil ile anlatmalısınınız
SORUYORUM SİZE PAGE DE HANGİ KÜFÜRÜ ETMİŞ ????[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kafanızda bir sorun avr galibe +15 5 virtue stonedur bu demektirki +5 3 virtue stone dur anlamadıgınız şey ise eger bir şey +71 olursa 14.47457 tipli virtuse stonedan oluşması gerekirki 0.47543 virtue stone diye bir şey olmaza ikinci oalrak arkadaşımız gm item identification olsa bile biri ona dalarken direk wara gececegi icin identify demez ayrıca madem bu akdar emin gitsin www.imageshack.com dan resmini upload edip forumlara koysunda gorelim
Sosyal ağlarda paylaş

Soru 5: Evet ranger ve phonixsetler newbeidir.
Soru 6: üstüne giy. boyaya tikla boya. fixlemek için ugrasmadım.
soru 7: piton gibi bir çok oyuncu var. sunucuda item kasmak çok basit para kasmak da oyle. Bilet kasmak da bu sunucuda kolay olması normaldir. 4 altin ile 1 bilet aliniyor. bir bless deed 4 milyon altina esdegerdir. arkadasınız da bir gece kasarak 1.4 m yaptıgını yazmıs. sizce kasmak zormu?[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

Her neyse yakında görüşcez Tcpip
Benım aklımda kalan ? aynen oldugu şekilde duruyor
işte bu şekilde yanıt verebiliyorsunuz
burdanda bunu anlamış oldum.
Benim gitmem gerekiyor sordugunuz sorulara cevap veremiyebilirim.
Tcpip ide kolay haksız banlamalar...
Saygılar...[signature][hline]Elegance UO

Forumlar...
Ölüme Giden Atardamar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...