Neron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Tcpip, sanırım site kapalı?[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sitemizin makinesinde sorun çıkmış ve hostumuz backup alamadan makine formatlanmış (iletişim sorunu işte) Neyse dedik tekrar yapıcaz mecburen sitemizi tekrar en kısa sürede aktif ediceğim Neronn. Burasi sindarin reklamına dönmeye başladı sanırım. Konu hakkında düşüncesi olan varsa lütfen özelime atarsa özenle cevaplayabilirim.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yörünge dışı rulz.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Raistin, 21 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: bu gercek olamaz neden 1 +15 5 virtue stonedan oluşur yani +1 eşittir 3 virtuse stone ve 71 3 un katı deildir ve spherede 3.56464 cirtue stone diye bir uayrı vericek şeilde programlanmamıştır 2 +71 bir şey için fazladan bir scp eklemek gerekirki bunun staffın gounden akcaagını sanmam 3 +71 zaten kafadan 71 dmg vurru adı ustunde adamın skillerini vb de sayarsak senin direk insta kill yemen gerekir yani sen boyle bok atmayı bırak git oyununu oymna oynamak istemiosanda dışarıya cık kızlarla takıl ne edersen et ama birilerinin emeklerini kriletip forum kirliligi yapma yazdıgım bu akda rkanıt adamın yalan soyledigini size hala anlatmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Realist cok biliyorsun kardeşim o zaman git bi serv aç Ona buna nasiyat vericegine Sizin gibiler anca ona buna laf atmayi bilir. adam bir şey olmuş ki burda forum açmış İnsana biraz saygın waras sus artık[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Efecik, 22 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: yörünge dışı rulz. +1[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Herkez iddada buluna bilir kanıt olmasada doğruda olabilir illa kanıt olması gerekmiyor. Sana soruyorum sen kaç yıldır uo oynuyorsun diyorum ki ben sen en fazla 2 hafta dır uo oynuyorsun eğer 4 senedır oynuyorum dıyor isen kanıt la bakalım belki cevap da bu duruma düşmüştür bana ö.m attı adam ss almış ama bmp formatında kayıtlı işlemcisi 98 oldugu için jpg formatına yapıştıramıyorum gerekli programı kendısıne söyledım ama program paralı oldugu için işe yaramadı. adam kanıtlıyabilseydı mutlaka kanıtlardı.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Neyse bu konu üstüne daha fazla cevap wermek istemiyorum.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben 4 senedir oynuorum ayrıca adamın yalan soyledigini kısaca kanıtladım +71 olmaz +71 veya +69 oalbilir ama +71 olamaz arkadaşım ayrıca forumu korumak icin senin gibilerle ugrasmam gerekiosa ugrasırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Delinin biri bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.Arkadaş yazmış adam edit car curt. Yazdıklarından da bana salladığı gayet açık gibime geliyor. +71 miş.Yuh yani atta at.Edit yapsan adamın elinde magical bırakırsın.Biraz mantıklı düşün.Adamın elindekini de identify etmişsin ölüsün. Bir vurdu öldüm.Admalar iki kişilermiş.Öyle yazmışsın. Page atmayı bilmeyen bir oyuncusun. Site nedir bilmessin gelmişin konuşuyorsun.Arada açıp bakmak lazım değil mi?Hani bir şey olur. Owner page e bakmış kim diye senin cevabın açık ve net. Lag_____ Bilmem nede geliyoruz diye gen.ms adlı bir site açmış.Kulağıma edit söylentisi geldi cart curt diyor. Kaç yıl oldu uo ile uğraşırım.1.5 yıldır aktif server sahibiyim.Senden çamurunu da gördüm.Sizin gibilere genelde pek laf söylemem ama Tcpip kardeşimdir.O yüzden bu yazıyı yazıyorum. İlk önce kendin bir script yaz.Bir şey üret bir server aç.İnsanlara bir şey göster.Birşeyleri kanıtla.İnsanlar seni öğrensin.Millete yardım et.Burdaysan ki sözün geçsin. Sen ise yukarıda yazdıklarımdanbir tanesini bile yerine getirmeden çamur muhalefetle bir işle uğraşanlara üretenlere çamur at.Ne kadar aptal bir zihniyetle bu yazıları yazıyorsun çözemedim. Ama sen benim yazımla da durmassın altına gelir bir ton bık bık yaparsın.Sizin serverda şöyle böyle edit medit diye.Sen söylesin falan diye. Yazacaklarına cevabım isegereksiz insanların sözleride gereksizdir.[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 onuda iyi hatırlattın nasıl adam sana dalarken identify ettin gm item iden im olsa bile 2 sn alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Raistin, 21 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: bu gercek olamaz neden 1 +15 5 virtue stonedan oluşur yani +1 eşittir 3 virtuse stone ve 71 3 un katı deildir ve spherede 3.56464 cirtue stone diye bir uayrı vericek şeilde programlanmamıştır 2 +71 bir şey için fazladan bir scp eklemek gerekirki bunun staffın gounden akcaagını sanmam 3 +71 zaten kafadan 71 dmg vurru adı ustunde adamın skillerini vb de sayarsak senin direk insta kill yemen gerekir yani sen boyle bok atmayı bırak git oyununu oymna oynamak istemiosanda dışarıya cık kızlarla takıl ne edersen et ama birilerinin emeklerini kriletip forum kirliligi yapma bilgisiz olduğun ne kadarda belli, magicial itemler asla üzerinde yazan değerler kadar damage vurmazlar, +15 için 9 extra damage vurur, +71 item olmasıda mümkündür more attr'lerini ayarladığın zaman gayette güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamline Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Merhaba arkadaslar bende Sindarin'de Seer olarak görev almaktayim. Sindarin açıldığından beri playerlık yapıyordum.Son 1,5 aydır staff'tayim.Staff'a girdiğimden beri şunu anladim.Ölen bir kişi kendine birşeyleri yediremeyip karşısındakinin edit olduğunu iddaa ediyor.Ee.. haliyle her onune gelen page atinca hepsine birden ispat etmeye calisiyorsun.Tcpip elinden geldiğince edit olmadigina bir sürü playera kanıtladi sanırım. Staff'tan kimsenin edit yaptığına inanmıyorum.Tcpip para ile birine edit yapacak bir adam değil.Görevini çok iyi yapan bir owner ve iyi bir dost.. Aramızdaki Dialoga gelince; Kimse kimseye ahkam kesmiyor, herkes abi-kardeş-arkadaş gibi davranıyor.Hepimiz birbirimiz ile samimiyiz... Edit'lere göz yummadık ve yummayacağız da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Dreamline ama cevap ın dedigine göre aranızdaki dialog u sordugu zaman Jail e atmışsın ve AHKAM kesmişsin ??? Öyle burda kem küm etmeye gerek yok.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Laughin Sanırım Ya Bana Kisisel Bir kinin var yada banlanan accountun sahibisin. Lütfen Kisisel bir istek Burada bunu tartısarak paticik forumlarını kendi forumlarımıza çevirmeyelim. Sitemizi yapmaya çalısıyorum gerekli bütün bilgilerini oraya yazabilirsin. Sitem En kısa sürede biticek.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Asla ben kimseye karşı kin tutmam. Sadece cevap benım bır dostumdum bana anlattıgı kadarıyla. Haksız yere banlandıgını söyluyor ban lanmasının sebebını ise. Patıcık forumlarında yazı yazmasıymiş Ben bunu gerçekten anlıyamıyorum başka bir resmi forumda sindarin hakkında eleştirisel yönde tartışma yapan birisini oyunda nasıl banlıyabilirisniz. halen aklım ermedi. edit suclamaları zaten bu ban sebebi bile olamaz. Bu güne kadar ilk defa gördüğüm bir olay bu olayın peşinide kolay kolay bırakmıyacağım.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eleştri yaptığı için banlanmadı arkadas sizce eleştri yapan biri yörünge dısına alınırmı. İlgili kişi gerek paticik forumlarında gerek oyun içerisinde attığı pagelerde bulunan hakaret nedeni ile banlandı. Siz buna haksız ban diyorsanız orasını bilemem.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Eleştri yaptığı için banlanmadı arkadas sizce eleştri yapan biri yörünge dısına alınırmı. İlgili kişi gerek paticik forumlarında gerek oyun içerisinde attığı pagelerde bulunan hakaret nedeni ile banlandı. Siz buna haksız ban diyorsanız orasını bilemem. Peki Page lerde hangi küfür etmiş ? bana öyle bir şey söylemedi ve arkadaşımız da gayet cok iyi tanırım böyle bir şey yapmaz. Ayrıca burda küfür ettiğini için degil saygısız konuştugu için banlandı. lütfen terimlere dikkat edelim küfür cok başka bir şeydir. Page konusuna gelince kendınız yazdınız attıgı page yı page geldi Edit yeter artık ilgilenin Ben Nick verirseniz incelicem Siz Ne nick vericem yapan sizsiniz. Ben allahım ya PAge gelir Paticik e bunu yazıcam Arkadaşımız bu tür olaylayın sındarınde yaşantıgını ve dıyer sındarın oyuncularının veya oynamayı düşünen arkadaşların bilgisine sundu sonra bu onun veya bununda başına gelebir ???[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu tür page lerın ban oldugu zannetmıyorum. Kim söyliyebilir ve bu page ın ustune ALLAHIM YA diyerekten hiç bir şey söylemeden gittiniz niye bu page geldigi anda ban lamadınız ? Şimdi page leri bahane etmiyelim lütfen[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eğer bu tür page ler ban ise bunun sitenizde veya oyun içinde yell den geçmeniz gerekiyor. ama ben oyun içinde nede site böyle bir şey görmedim. Yani bu cok ilgin.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kimse saygısız konustugu için paticik forumlarından uzaklaştırılmaz. hakaret ile saygı duymamayı karıstırıyorsunuz. O yazdığım yazı ilk gelen page idi. Karakterinin paticik forumlarına yazdıgı hakaretler için banlandığını öğrenince hiçde dediğiniz kişi gibi davranmıyordu. Ve bana mı öyle geliyor yoksa siz bu accountun sahibimisiniz? [signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! [Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Ağustos 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: cevap, 21 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: Bir forumda insanlara nasıl hitap edeceğimi bilmiorum, o yüzden Nefr mesajlarımı editleyip duruyor... [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Ağustos 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Bakın Nefr arkadaşımız edit lemiş edit sebebide ortada. Hitap sebebiyle dikkatınızı çekerim. KÜFÜR deyil. Küfür bile olsa başka bi resmi sitede küfür edilse bile oyunda banlayamazsınız. Cünkü nerden bılıyorsunuz onun edit suçlamasıyla page atan oyuncu oldugunu. belki paticikde bunları bıldırıcem diyebilir ama nerden bılıyorsun onun bildir digini burda ban söz konusu kesın bır ıspat olmadan banlıyamazsınız. EMEK war cunku bu char da[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Apache, 21 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki: adı üzerinde free,bedava olan bir sunucuda edit,kayırma gibi şeylerin olması doğal.Çünkü bir maddiyat çıkarları yok sunucudan ve çıkarsız eğlence yerlerinin hepsinde olduğu gibi sapmalar oluyor. bakın free shard diyorsunuz daa Nebula da bir free shard O zaman bundada mı edit var ?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:13 tarihinde demiş ki: Kimse saygısız konustugu için paticik forumlarından uzaklaştırılmaz. hakaret ile saygı duymamayı karıstırıyorsunuz. O yazdığım yazı ilk gelen page idi. Karakterinin paticik forumlarına yazdıgı hakaretler için banlandığını öğrenince hiçde dediğiniz kişi gibi davranmıyordu. Ve bana mı öyle geliyor yoksa siz bu accountun sahibimisiniz? İkinci page si neymiş ??? burda ban lanma sebebi hitap yüzünden oldu. Ayrıca ben banlanan şahıs deyilim. Sadece msn den bir dostum. ve ne oldugum sizi hiç de ilgilendirmez.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Free Sunucularda çok fazla güvenlik onlemi almanız söz konusu olmaz. Gerek maddi destek gerek zaman ister. Nebula'da da zamanında editler oldu bunu bizler kadar silencer da kabul ediyor. Yakalanandılar ve uzaklastırıldılar. Kanıt sunmamamıza gerek yok bunu sanırım herkez biliyor. Benim sunucumda da olan olay sadece yetkili accountumuzun hack edilmesinden ileri gelmekte oldugu fikindeyim. ve konuyu acan arkadas inat ile isim vermiyor. bana isim verse durumu incelicem hack mi edit mi diye ama..[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! [Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar