axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mail geldiğinde status barda notification çıkıyor zaten? Gerçi Go Launcher'ın bi widget ı var, mail kısayolunu docka koyarsan orda da çıkıyor notification https://market.android.com/details?id=com.gau.golauncherex.notification&feature=more_from_developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 LuNiZ said: ben denk gelmedim oyle bir soruna.. bugun rootladim makinayi da.. super oldu :D simdi tek eksigim janjanli bir kilif ve mail geldiginde lock screen in isiginin yanmasi veya yanmiyorsa bile notification seklinde gormek.. custom rom yüklediysen ışığın blmem kaç farklı çeşit ve renkte yanmasını bile sağlarsın. hele bi de abi, siz coding olayını sağlam yardırmışsınız... vallahi takla bile attırırsınız telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok abi o deil isik dan kastettigim. ekran yansin istiyorum. yok o olay sanirim, bende cok kasmicam valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim bu gps hiç bişey bulamıyor, gps için tam olarak ne gerekli ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi gps yine mi sorunlu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sorunlu değil ilk kitlenme 2 3 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bnde kitlenmiyor valla baya denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Googlela mı deniyorsun loxias? Bi de başka navigasyon programı indirip denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu google maps force close vakasi bende halen devam ediyor. derdi nedir bu arkadasin? market tan da indiremiyorum tekrar kurmak icin falan ne yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 binalar arasında 3-4 tane buluyor ama acık alanda 8-9 tane bulunca kilitlenmesi rahat oluyor. gps test plus indirin sinyal günclerini falan gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bir kaç noob sorusuyla tekrar karşınızdayım :) 1- theme nerden bulabilirim samsung un mikroplarını kullanıyorum hala sıkıldım :P 2- rootlamak hala tam olarak kafama yatmadı, rootlayınca ne faydasını görecem diye sormuyorum bi ton yazmışsınız =)) ama bu konuda bi kaynak varsa artılar eksiler olarak görebileceğim, onu bi okumak isterim. bi de rootlama tutosu istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 theme icin android markete bakabılırısın.hic bakmadım acıkcası ama orda yoksa baska nerde vardır bilmiyorum. ben rootlama olayından bende pek anlamıyorum.rootsuz kullanıyorum gayette memnunum acıkcası. Bu arada yazılım guncellemeden sonra camera shutter sesı gelmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben go launcherın temalarını kullanıyorum. Go launcher da baya güzel bi launcher, alternatif arayanlara tavsiye ederim. Root için kanuni bi link vermişti http://www.inspiredgeek.com/2011/04/30/how-to-root-samsung-galaxy-sii-s2-using-odin-and-superoneclick-step-by-step-guide/ Bide abi bu kadar çekiniyorsanız rootlamayın bence, siz öyle de mutlu mesut kullanırsınız telefonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tele bişey olur korkusundan çok değer mi diye düşünüyorum, bildiğin üşeniyorum çünkü :P temalara bakayım bi saol axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Swypeın yeni sürümünün betası çıkmış. http://beta.swype.com/ Gittim kayıt oldum hemen başladım kullanmaya, ama haliyle TR desteği yok hala. Eski swype ın sözlüğünü betaya aktarmanın bi yolu var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bir app dl edileceginde telefona mi yoksa sd carda mi yukleyelim diye sormasini veya default dl directory ayarlamasini nasil yapabiliriz.. bulamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vlc nin kaynak kodları yayınlanmış bende derledim. alpha sürümünde, altyazı bile desteklemiyor ama merak edenler için koyayım. videoları diğerlerine göre baya yüksek bir kalitede oynatıyor. http://dl.dropbox.com/u/9916679/VLC-debug.apk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Go launcher i yukledim cok begendim ii hos guzel de onxeki launcher hala aktif, hem sarjdan hem ram dan yiyor onu kaptmanin bi yolu warmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Önceki launcher nasıl hala aktif? Bende çalışan programlar arasında görünmüyor. Home switcher diye bi apple default launcher haline getirmiştim ben, istersen onu bi dene. Go'nun tek bi sıkıntısı var, bazen docktan bişey açarken geç tepki veriyor. Onun dışında performans ve görsellik -kişiselleştirme açısından çok başarılı. Bi de go launcher kullananlara sms app i var onu öneririm, çok daha derli toplu bi hale getiriyor mesaj ekranını. Whatsappdan gelen mesajları da oraya ekleyebilsem tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayspat said: vlc nin kaynak kodları yayınlanmış bende derledim. alpha sürümünde, altyazı bile desteklemiyor ama merak edenler için koyayım. videoları diğerlerine göre baya yüksek bir kalitede oynatıyor. http://dl.dropbox.com/u/9916679/VLC-debug.apk mVideoPlayer dene bide. Altyazı desteği baya iyi, türkçe karakter sorunu da olmuyor ayarından türkçeyi seçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 root lu rootsuz farketmez custom rom kullanmayan arkadaşlar telefonunuzu kies den update edin. Burdanda adfree, tam sürüm programlar indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Vorbis ve flv için SGS1 h/w decoding destekliyordu. SGS2 ise desteklemiyor. Mediainfo'su şöyle olan bir dosya var oynatmaya çalıştığım. Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 15 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 22mn 34s Bit rate : 1 772 Kbps Width : 1 280 pixels Height : 720 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 23.976 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.080 Stream size : 277 MiB (90%) Title : Kimi ni Todoke - 01 Writing library : x264 core 68 r1183M f21daff Audio ID : 2 Format : Vorbis Format settings, Floor : 1 Codec ID : A_VORBIS Duration : 22mn 34s Bit rate mode : Constant Bit rate : 160 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Compression mode : Lossy Stream size : 25.8 MiB (8%) Title : 2.0 Vorbis Writing library : aoTuV b5c (UTC 2008-12-15) Language : Japanese Text #1 ID : 3 Format : ASS Codec ID : S_TEXT/ASS Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha Compression mode : Lossless Title : ASS Language : English Text #2 ID : 4 Format : UTF-8 Codec ID : S_TEXT/UTF8 Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text Title : SRT Language : English altyazı ise farklı fon kullanıyor. her cümlenin başına "{3c&H3C002C&fnPlanet Estylefs24}" ekliyor. marketteki tüm video playerleri denedim. denediğim playerler Stock Player: Görüntü var, ses yok. Altyazı desteğiyse zaten çok kötü. Font komutunu altyazıyla gösteriyor. Rockplayer: H/w decoding yapamıyor, s/w decoding de video bozulmalara uğruyor ve kalite düşük. Font komutunu altyazıda göstermiyor, o yönden başarılı. Moboplayer: H/w decoding yapamıyor, s/w decoding de bozulmalar olmuyor ama yine de görüntü kalitesi düşük. Mkv embedded altyazıyı gösteriyor, external altyazıyı göstermiyor. Vplayer: S/w decoding de en iyisi ama görüntü kalitesi h/w decodinge yaklaşamıyor. Font komutunu altyazıda gösteriyor. Vlc: S/w decoding kullanıyor. Video kalitesi en yüksek player. Daha alpha olduğu için altyazı desteği falan yok. Diceplayer: Görüntü için h/w, ses için s/w decoding uyguluyor. Kullandığım en iyi player diyebilirim. yine de font sorunu var. inat ettim yapıcam bunu diye, oturdum 2 saat vlc yi derlemeye uğraştım. sonuç ise hüsran tabii ki. SGS2 beni bu kadar çok uğraştırırken SGS1 ile bu videoyu izlemem için mvideoplayer kullanmam yeterliydi. İleride yeni güncellemeler ile gelir de, sen zaten SGS1 de bile olan bir özelliği niye SGS2 gibi bir telefona koymuyorsun Samsung? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 axedice said: Önceki launcher nasıl hala aktif? Bende çalışan programlar arasında görünmüyor. Home switcher diye bi apple default launcher haline getirmiştim ben, istersen onu bi dene. şöyle oldu, GO yu yükledikten sonra home tuşuna basınca soruyordu "go" mu "ismini hatırlayamadığım başka bişey" mi diye, go yu seçiyorum fln. sonra öbürünü seçtim bide orjinal launcher açıldı, acaba dedim ikisi de aktif mi, ram kullanımına baktım, normalde 350lerde olan şey 500 lerde geziyor. clear memory diyince 200 e fln düşüyordu şimdi 360 a düşüyor. buna göre hala açık olabilir mi o eski launcher ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bi ihtimal hangisini açayım dediğinde orjinalini seçtiysen (touchwiz bu arada adı) belki ikisi aynı anda çalışmıştır, yoksa sanmıyorum. Home Switcher kullanabilirsin bu iş için. Bunu özellikle yurtdışında yaşayanlara soruyorum, telefon için tavsiye ettiğiniz kılıfımtrak bişeyler var mı? Mesela amazonda şöyle kese kılıflar falan var. Özellikle seyehat sırasında çantada şurda burda telefonu kırmadan çizmeden kullanmak için bişey arıyorum. Bide ekstra pil ve şarj makinası almak istiyorum ama amazondakine iyi gitmiyor demişler. Orjinal pili ve şarj makinası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 2.3.4 çıkmış. http://t.co/3wv8vQD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar