EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Loot değişiklikleri gelmiş sonunda sw veya ac 2k civarı gold veriyor artık ve süper itemler çıkabiliyor diğer yaratıkların lootlarıda arttırıldı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 5 gün oldu ya lem geleli anca mı uyandın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Divin, 22 Ağustos 2004 20:00 tarihinde demiş ki: 5 gün oldu ya lem geleli anca mı uyandın :) app mage lazımsa geliyim mage 72 oldu :) evası mediside var:p[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 şu uose gelsin mage yalan olacak[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya ben uo accmi nasil pause edicem hangisini diyicem bunlardan? are you sure you wish to cancel this subscription? 1-I wish to cancel my subscription immediately and forfeit any remaining time on my billing cycle. I will not receive a refund for time unused. 2-I wish to cancel my subscription at the end of my current billing cycle. By clicking "YES, I WANT TO CANCEL" the following subscription will be cancelled: Ultima Online[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Divin, 22 Ağustos 2004 20:00 tarihinde demiş ki: 5 gün oldu ya lem geleli anca mı uyandın :) diyene bak senin haberin olduğunda benimde oldu lam zaten :) bide foruma yaziim dedim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hadi ya geldi mi,çok iyi o zaman.en çok sevindiğim pub bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar