di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ilk bolumu gectigimiz carsamba yayinlanan dizinin tekrari varmis bugun, esim merak ediyorum diye acti ama daha aglanicak yerleri bile gelmeden zirlamaya baslayinca mutfaga kacti =) yerine ben devam ettim. Oyle saniyorumki oturup takip ettigim ilk Turk dizisi olacak. Oyle cok ozel bir yonu yok esasen ama simdilik ters bir sey gormedim dizide. Kisilerin ozel hayatlarina iyice girmeden, olaylari sapitmadan, suyunu cikarmadan devam ederler diye umuyorum. Bir de Guneydogudan Oykuler diye bir kitap varmis sanirim. Ondan uyarlama midir acep bileniniz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yes pls o kitaptan uyarlama. hatta nefes filmi de o kitaptan uyarlama bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ölürsün asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hani nefes vizyona girdiğinde dizi ile devam edecez sonra demişlerdi ya, işte o dizi bu asdsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bende ilk bolumunu begendim bu dizinin.. haftaya merakla bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar