BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Olm böyle NBA takip ediyorsunuz, maç izliyonuz falan gece çok özeniyorum
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 sizin işiniz varsa bizimde sabah dersimiz var. ona gore ayarlayın kendinizi izleyin.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Sizin derse gitmemek gibi bir lüksünüz var ama.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 indirin izleyin ozmn. :D ne diyim yani.
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Vallaha onu bunu bilmem inanılmaz güzel maçlar oluyor bu aralar .. bu arada Hido sonunda bişeyler yapmaya başladı umarım böyle devam eder .. Maçları izleyen varsa sanki hido durarak oynuyor ben nashin yanında oynuyo olsam 1 saniye yerimde durmam :)
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 radagast62 said: 2-8 Kasım Tv Yayınları http://forum.paticik.com/thumbnails/938/365/d05/56f/65d/601/3c2/885/1ad/dab/7b_450xNULL.jpg Salı 11/02/2010 4:00 AM Toronto @ Sacramento Çarşamba 11/03/2010 2:00 AM Portland @ Milwaukee Perşembe 11/04/2010 4:00 AM San Antonio @ Phoenix Cumartesi 11/06/2010 1:00 AM New Jersey @ Orlando Cumartesi 11/06/2010 4:00 AM Memphis @ Phoenix Pazar 11/07/2010 1:30 AM New Jersey @ Miami Pazartesi 11/08/2010 2:00 AM Minnesota @ Houston http://forum.paticik.com/thumbnails/c9c/9ad/631/a6c/fe9/aad/ba8/0c1/7a6/6e9/2b_450xNULL.jpg Pazartesi 11/08/2010 12:00 AM Phoenix @ Atlanta http://forum.paticik.com/thumbnails/d4a/a16/f08/d59/b94/5db/4a7/db2/d04/158/58_450xNULL.png Cumartesi 11/06/2010 2:00 AM Miami @ New Orleans bu adam bunu boşuna mı yazıo ?? asdadsa
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cumayı c.tesiye bağlayan gece c.teside çalışıyorsun sanırım. Yada düzeni bozmak istemiyorsun oda mantıklı bir sebep benim yine düzen falan kalmadı. Phill Jackson şu hazırlık maçları piskolojisinden artık çıkmalı bence. Dün yine öndeyiz diğerlerini ısındırayım mantığıyla adamı soğuttu. Eli sıcak adamın maçı ilk yarı bitirecek fazla dinlenince frenlemiş gibi oldu. Maça başladığı gibi devam edemedi. Zaten bir ara rahat giden maç zora girdi. Phill Jackson gibi buz gibi bir adam bile mola alırken yerinden fırladı. Ama maçı o durumada kendisi getirdi. Kobe sakat değil formsuz değil. Daha önceki maç triple yaptı. Maçada müthiş başladı. Neden bu kadar süresini düşürüyor anlamış değilim. Ama Lakers'ın kimyası böyle zaten. Hep gerektiği kadar alır. Takım gayet gaz başladı bence bunu korumaları lazım.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Orlando ne kadar beş para etmez bir hale bürünmüşse, Dwight Howard o kadar efsane bir adam haline gelmiş. Takımda onun dışında gerçekten istekle oynayan adam kalmamış ya, hani öyle yada böyle kazanıyorlar ama ekstra hiçbirşey yapılmıyor. Bass bayağı iyi bu sene, yine bench'ten Gortat geliyor arada iyi işler yapıyor. Onun dışında Lewis, Carter falan kafada bitirmişler herşeyi ... Nelson'da biraz gayret ediyor da eh işte, Ryan Anderson bile Lewis-Carter toplamından daha çok iş yapıyor. Yazık yani, Geçen maçı izlerken net üzerinden spikerler Hidayet'in gidişine bağladılar bu çöküşü, gururlandım bir yandan, bir yandan yine takımın haline üzüldüm.
Slint Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 O değil de league pass'e alıştık, şimdi o dandik streamlerden maç izleyesim gelmiyor hiç.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 new orleans maimi macını izledim chirs bosh olmamıs udenis haslem daha faydalı duruyor
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Miami halen oturmadı, o üçlüden biri ayrılmadığı sürece de hiç oturmayacak gibi gözüküyor bana
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Wade çok iyi oynuyor .. Lebronda faydalı ama bosh naapıyor hiç anlamış değilim .. zaten sevmem bunların 3 ünüde ama başarısız olurlarda diyemiyorum wade benim takımda :) Anlamadığım bi konu neden oyun kurucu pozisyonunda lebron oynuyor wade varken ilginç ..
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ÇÜNKÜ: 1- Oyun bilgisi ve oyun zekası daha iyi 2- Daha iyi pasör 3- Wade topsuz oyunda nba'in en iyilerinden. Tüm savunmayı dağıtıyor sürati ve kurnazlığı ile, topsuzken de.
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Eh iyide Lebron kendi oyun kurucu oynamak istemiyor .. NBA in 1 numaralı oyuncusunu alıp istemediği yerde oynatmak saçma değilmi .. Kaldıki bence Wade de ona yakın derecde oynayabilir oyun kurucu pozisyonunda ..
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://realgm.com/src_wiretap_archives/69979/20101107/jazz_sloan_close_to_extension/ asdasdas
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Phoenix Atlanta'ya açtı en sonunda japon bayrağını. Portland için de benzer dileklerim var Lakers karşısında bu akşam. En sona yenilgisiz olarak Hornets sıyrılırsa gayet ilginç olacak.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yarın gönül rahatlığıyla evimi satıp orlandoya yatırıyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kaspar said: Phoenix Atlanta'ya açtı en sonunda japon bayrağını. Portland için de benzer dileklerim var Lakers karşısında bu akşam. En sona yenilgisiz olarak Hornets sıyrılırsa gayet ilginç olacak. Abi LAkers tıkır tıkır yeniyorda anlamadığım şey Kobe bu seferde 24 dk süre almış. Adamın süresi artması gerekirken düşüyor. Evet Lakers kadrosunun önemli maçlar dışında neredeyse hiç Kobe'ye ihtiyacı kalmamış. Şuan yeni oyunculara rağmen NBA'in en iyi takım oyununu oynuyorlar. Fakat önemli maçlarda Kobe olmadan biraz zor maç alırlar. Kobe tam triple yapıyor hemde 36 dk süre aldığı maçta yine triple çıkaracak gibi başlıyor takım maçı kopardı diyerek hemen köşeye alınıyor. İyi güzelde adam dünkü maç 11-2'ye düşmüş. Herkes Kobe'yi bilir oynadıkça açılıyor ritim tutturuyor. Ki tutturduda 2 maç önce ama Phill ha bire soğutuyor adamı. Tamam Kobe olgunlaştı ama Phill böyle yapmaya devam ederse içerde saklı kalmış anarşist Kobe ortaya çıkabilir. Ayrıca zor maçlara doğru sen bu adamı ikide bir keserek soğutursan istesede o maçlarda beklenen formu veremez. SAkat değil formsuz değil arkadaş. Tamam Phill'in müthiş bir otoritesi var ama buda Kobe yani elinde sonunda zıvanadan çıkacaktır. Yok adam yaşlanmış olsa iyice daha 3 maç önce taş gibi maç çıkarmış olmasa diyecem adamı yavaş yavaş takımdan koparıyorlar yerini başkasıyla doldurmak için. Hala senin bu sene şampiyonlukta ki en büyük silahın adam. Ve inanın maçları izleyenler görür geçen yıldan bile iyi oynuyordu dünkü maçtan önceki 2 maçta.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yazın adamı döve döve dinlendirdiler seriden de sezon sonu liderlikten de önemli bence playofflara saglam kobenin gelmesi gecen sezon nerdeyse Kevin durant ilk eslesmeden fişi cekiyordu kobe düzeldi finale kadar tıkır tıkır ilerlediler-evet isteyince gene ucuyor - semih kgnin sacma sapan trash talk u yüzünden midir nedir süre almaya basladı uzunlardan bir ikiside sakatlanırsa sans süreleri bulur gibi ist.semih 14 dk 2-4 fg 5-5 FT 9sayı 1h3d 4 reb 1 faul ile oynamıs
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dallas yendi bostonı, son 17 saniyede boston 2 hücum yaptı, birinde bomboş üçlük kaçtı ama kim kaçırdı göremedim, 1.5 saniye kala yine topu oyuna soktular ama blok geldi zıhehe. semih de iyi oynadı başlarda.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Rondo kaçırdı, normalde tercih o değil tabii ama dallas özellikle boş bıraktı sanırım, o da gerekeni yaptı.
Öne çıkan mesajlar