Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milbos maçı süper. mal bogut maçı veriyordu az daha ersanla delfino sayesinde son 40 saniye 5 sayı geriden uzatmaya götürdüler şimdi maçı. ray allen falan ft kaçırdı maçı bitirebilecekken heheh.
Mesaj tarihi:
Kobe kendine geliyor 30 sayı 12 asist smaç bile basmış uzun zaman sonra :D Hatta şimdi fark ettim triple yapmış 10 ribaunt :) 36 dk süre almış.

http://www.nba.com/video/games/kings/2010/11/03/00210000065_lal_sac_recap.nba/?ls=iref:nbahpt1
Mesaj tarihi:
En hoşuma giden bastığı smaç oldu :) Bayağı güzel sıçramış demek ki hala iyi smaçlar basabiliyor da uğraşmıyormuş :)Yada şu diz ameliyatı işe yaramış.
Mesaj tarihi:
Serco benim işime geliyo o saatte olması elleşme :) Gece maçlar başlamadan ii zaman geçer .. Şaka bi yana 00:30 ne ya basketbol seyircisine hiç saygı kalmamış .. Ntvspordan beklemezdim böyle bişey ..
Mesaj tarihi:
Oha Semih 10 dk süre almış Shaq'ın yokluğunda maç devam ediyor. Ersan 27 dk almış bitti maç. Ömerde 7 dk aldı şimdiye kadar semihe karşı oynuyor.

Heat maçı çok çekişmeli bu arada fark 3 2 dk kaldı.
Mesaj tarihi:
Oha Steve Blake 2. periot 8. dk 4-4 3lük :D

Kobe müthiş başladı ama takım biraz ne geçsin Phill hemen çıkarıyor adamı. 2. periyotta şimdi girdi hızı kesilmiş gibi adam. Eli sıcak olan kopmuş adamı köşeye alıp neden soğutursun ki arkadaş.
Mesaj tarihi:
Ben böyle işin içine .... töbe töbe .. Pho vs Memp maçını izledim sabah 4 te .. 3.4 saniye kala pho 4 sayı geri düşünce bitti dedim gittim yattım .. ordan maç uzatmaya gitmiş böyle bişey olurmu ya offffffffffff ..
  • Yeni Oluştur...