Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

yemişler new orleans'ın son saniye basketini. hill resmen panyaadan sora kesmiş topu.

Abi geçen NBA stüdyoda da dediler abartı biraz ama bir takımın taktiği oyunu son topa götürmek olmamalı, kaldı ki patlamış ellerinde iyi olmuş New Orleans Paul'e rağmen çok keyifsiz bir oyun oynuyor
Mesaj tarihi:
kobe'nin tek başına bir şey yapmaya çalıştığı maçların çoğunu kaybediyor zaten lakers (bkz. gasol gelmeden önceki lakers)
Khelben said:

Lakers 10 asist rondo 16 asist. Nasıl yener ki lakers.
Mesaj tarihi:
son topa götürmek ne ya. uzatma mı demek istiosunuz....

ayrıca hayır tekrar bakamıyorlar bu pozisyonlara. faul var mı yok mu vs onlara da bakamıolar top dışarı çıktıysa kimden çıktı, üçlük mü attı ikilik mi vs bunlara bakılabilio.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

ayrıca hayır tekrar bakamıyorlar bu pozisyonlara. faul var mı yok mu vs onlara da bakamıolar top dışarı çıktıysa kimden çıktı, üçlük mü attı ikilik mi vs bunlara bakılabilio.

Son topa götürmek ve uzatma aynı şey mi sabo? Son topta maç kazanmalarından bahsediyorum, neredeyse kazandıkları maçların yarısı skor eşitken atılan son toplarla oldu

Bu arada Cavs son 21 maçını kaybetmiş de, arada bir New York galibiyeti olmasa 33 olacakmış o seri, ben böyle birşey görmedim
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

sabonis said:

Son topa götürmek ve uzatma aynı şey mi sabo? Son topta maç kazanmalarından bahsediyorum, neredeyse kazandıkları maçların yarısı skor eşitken atılan son toplarla oldu

taktik dersen öle anlaşılır. ne demek bu takımın taktiği maçları son topa götürmek? öle bişe mi var :D adamlar oynuyor, son topa kalıyor naapsınlar...
Mesaj tarihi:
Bu akşam üç tane maç var. Saat 3'de Miami-Orlando 5.30 da Spurs-Lakers. Ama Nba Tv Mil-GSW maçını veriyor. Tamam, o takımların da taraftarları vardır elbette ama bu adamlar hiç mi reyting meyting düşünmüyorlar ya. İnternetten maçı izlemek de sıkıntılı oluyor zaten. En sonunda League Pass aldıracaklar.
Mesaj tarihi:
kleiza ameliyat olucakmış. 9-12 ay arası surucekmiş duzelmesi. microfracture surgery diye geçio ameliyat. kidd, tmac, webber'ın falan zamanın olduğu ameliyat işte. muhtemelen artık nbade ki işi biter. bide avrupa şampiyonasında da olmicak litvanya'da.
Mesaj tarihi:
all star yedekleri aciklandi

dogu:

Ray Allen
Chris Bosh
Kevin Garnett
Al Horford
Joe Johnson
Paul Pierce
Rajon Rondo

bati:

Tim Duncan