mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 zaaaaaaaaa lebron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hido seneye avrupa ya döner. türkiye de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1sene dayanırsa iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hidayet bence düzelir .. Bu arada nicholas batumu sırf forvet eksiğim var diye aldım adam ilk maçta 19 sayı 11 rebound aldı haha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Arkadaşlar fantaaazi muhabbetleri için topic imiz mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hidayet'i gene yararlanabilecekleri şekilde oynatmıyorlar. Son dakikalarda Nash yorulmuşken her şeyi ona yaptırmaya çalışçaklarına bıraksalar oyunu Hido kursaydı. Ama Amare gittikten sonra koç Nash'ten başka kimseye güvenmiyor sanırım takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Phoenix'in zaten yumuşaktı pota altı, şu an ligin en lokum pota altına sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 maiminin elinde bosh olmasaydı daha basarılı olacaklarını düşünüyorum wade ile lebron iyi anlasıp iyi yardımcılarla basarılı olurlar ama bosh; garnett&gasol gibi görev adamı olmayı kabullenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kavalyelerin sahasında hep apaçi şarkıları çalıyo lan. demek o şarkılar clevelanddan geliomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu sezon benim için en önemli konulardan biri McGrady ne yapacak konusuydu adam 12 dk oynamış ilk maçta 0 sayı 2 rib 3 asist yapmış. Nerden nereye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Onu da Türkiye'ye getirsinler işte zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 inprc said: hido seneye avrupa ya döner. türkiye de olabilir. Hiç sanmıyorum. Bi kere o kalın kontrat bitene kadar NBA'de kalır en azından, sonrasında da dallas, denver biyere düşük kontratla geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KgobGTTC9J8&feature=player_embedded#! abi bu hız,bu patlayıcılık ne ya insan değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mokoko said: durun abi adam daha 32 yaşında. adamı mezara koydunuz. Evet ama 36 gibi oynuyor. Turnikeye falan gidiyor ama 40 yaşında dede gibi gidiyor müthiş zorlandığı belli oluyor. Bende üzülüyorum bu haline ama şuan hiç 32 ki görün müyor. Ki 32'ye daha basmadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahahah sonu yardı resmen http://www.nba.com/video/channels/tnt_overtime/2010/10/28/20101028_inside_2.nba/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Monta Ellis insanmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu akşam MÜTHİŞ maç var. Orland0-Miami. bakalım noolcak. Barkley Doğudan lider Orlando çıkar deyip duruyor. Gortat'ın demecine koptum ama :) "Honestly, I'm sick of listening every hour about Miami - Miami that, how great they are, how big they are, what kind of record they gonna have,"' said backup center Marcin Gortat. "I get every day interviews back in Poland, people calling me about Miami, Miami, what you think about Miami? What you think about Big Three? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 miami sahasında ilk maçında kazanır diye umut ediyorum. tamamen duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaçta başlıyor maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 buyrun 00:30'da da NBA Stüdyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ohhh erkenmiş maç iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Orlando'nun dışarıdan bu kadar kötü olduğu bir maçta bile durum böyle gidiyorsa, pas trafiğine rağmen böyleyse, Miami'de işler hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ersan kayıplarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 espndeki herifler rashard lewisle dalga geçiyor. o değil de league pass'teki "game break is o process" ekranı yüzünden, aslında reklamları sevdiğimi anladım ulan. bi ara kitlendim resmen 1 dakka boyunca, hayatımın en uzun saniyeleriydi karabasan gibi alıkoyamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar