aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 synthesizer said: eskiden dun gece kisi basi 1 sise viski ictik diye topik acılırdı genclik gazıyla, artık cok fena kustum yaslandım olgunlastım diye aciliyo paticik büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 20sene sonra anjuo oldum topicleri acilmaya basliyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 çivi çiviyi söker, iç bi kaç bira kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 atıyon gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: 20sene sonra anjuo oldum topicleri acilmaya basliyacak. -boyum bir ayda 10 cm kısaldı -pazartesi yeni böbreğime kavuşuyorum -muhammetin kaçırdığı gole bağırırken takma dişlerim televizyonu kırdı -hareketsiz duruyor artık zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 alkolü kıs biraz, karaciğerine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tonla shot ve tonla biranın üzerine multivitamin almıştım, 9 saat aralıksız kustum 2 saate bir. su iç kus su iç kus. çok kötü birşey zehirlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Tipik gıda zehirlenmesi belirtileri bunlar, yarına bir şeyin kalmaz. Rakıdan sonra viski içebilecek kadar balta bir adam olduğuna göre, kafan güzel sokakta araba pilav yemişsindir sen muhtemelen, viskilerin üzerine bir de araba pilav eklenince, miden de haklı olarak isyan bayrağı çekmeyi uygun görmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aktiftablet said: synthesizer said: eskiden dun gece kisi basi 1 sise viski ictik diye topik acılırdı genclik gazıyla, artık cok fena kustum yaslandım olgunlastım diye aciliyo paticik büyüyor. :) çok hoşuma gitti. :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 barnacle said: zeytin yağı iç onu rakıdan önce yapacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aktiftablet said: synthesizer said: eskiden dun gece kisi basi 1 sise viski ictik diye topik acılırdı genclik gazıyla, artık cok fena kustum yaslandım olgunlastım diye aciliyo paticik büyüyor. yakında çok pis içtim, altıma pisledim nasıl temizlerim tarzı açıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Önerilerde çok sık söylenmiş ama bir de ben tekrar edeyim, BOL SU İÇ. Alkol seni dehidre ediyor, bu sebeple başın ağrıyor, halsiz hissediyorsun. Bol bol su iç, bol bol tuvalete git. İyileşeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar