Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 instance da böyle bir sorun yaşıyorum arkadaşlar. Ne alakadır? Ne zaman biter, ozaman oynamaya başlarım. Sorun hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Gerçi dışarı çıktım aynen devam ediyor. Ama içerisi kadar değil. Belkide sorun netde idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bağlantı hızında bir sorun vardır düşük download ya da düşük upload hızı varsa bu gibi sorun yaşanabilir. speedteste girip serverının olduğu ülkeyi seçip test yap bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 150ms çıkıyor, fransa almaanya gibi yerlere. Ping 5k şuan. Millet yazmış 4.0.1 ile ilgili lag olaylarını ama. Bende ilk kez bugün oluyor bu olay. Onlarla bir alakam yok anlaşılan. Speedtest de iyi sonuç veriyor. Arkadaşlar online olunca onlarada soracam bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu silebilirsiniz. Sorunumu farklı zannediyordum meğer öyle değilmiş. Lag konusuna şeettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar