Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mani said: Gelecek size bir tık kadar yakın ahaha "sosyal faaliyetler ve üniversiteli abilerle ders çalışma fırsatını yakala" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 maklube denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 DeaN said: Öncelikle 1) Müslüman değil, laik, sosyal bir hukuk devletiyiz. Hukuğumuz şeri hukuk değil. Ciddi anlamda cevap vermeye hazırlanıyordum ki, burayı gördüm, ve büyük bir zaman kaybından kurtuldum. EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 değiliz işte sorun orda başlıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ne bileyim yani, erkler ayrılığı tamamen yok olmuş bir polis devletinde tartışılacak meseleler olmamalı Türkiye'nin laikliğe karşı duruşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Alexi_Septimus said: DeaN said: Öncelikle 1) Müslüman değil, laik, sosyal bir hukuk devletiyiz. Hukuğumuz şeri hukuk değil. Ciddi anlamda cevap vermeye hazırlanıyordum ki, burayı gördüm, ve büyük bir zaman kaybından kurtuldum. EHEH Cevap vermeye daha ilk maddeden hazırlanıyorsan gerçekten zamanını iyi değerlendiriyor olmalısın EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 imamın girmesi daha iyi din hocaları yalandan din hocaları oluyor hep.kitaptakini sana okuyor imam ydaha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Müslüman toplumun çocuklarının da aynı seviyede müslüman kalmasını istiyorsan imamın girmesi daha iyi tabi ki... Benim lisedeki din hocam keçiören müftüsü idi mesela. Öyle dinine aşık ve hitabet kabiliyeti olan adamlara maruz kalıp islam ı sevmemek mümkün değil... Lisede 3 sene islam allah aşkı amin yetmedi ama beni dini bütün tutmaya ilkokuldan başlasa böyle bi beyin yıkama daha etkili olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 DeaN said: Alexi_Septimus said: DeaN said: Öncelikle 1) Müslüman değil, laik, sosyal bir hukuk devletiyiz. Hukuğumuz şeri hukuk değil. Ciddi anlamda cevap vermeye hazırlanıyordum ki, burayı gördüm, ve büyük bir zaman kaybından kurtuldum. EHEH Cevap vermeye daha ilk maddeden hazırlanıyorsan gerçekten zamanını iyi değerlendiriyor olmalısın EHEH Türkiye'nin sosyal bir hukuk devleti olduğunu düşünüyorsan arada bir camdan dışarı bakmalısın. EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi din dersi gibi gerizekalica birseyin komple kaldirilmasini degil, imam mi girsin din hocasi mi girsini tartisiyosunuz burada o da enteresan. konu uzerine yorumum tabi ki hoca girmeli illa biri girecekse, imamlarin cocuk psikolojisi egitimi falan yok, ha diger hocalarda var mi dicen onlarda kagit uzerinde var en azindan. ama ozet olarak modern ve bilimsel egitimde din gibi bir dogmanin yeri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kalmasinda bir sorun yok din dersinin, ki derisn adi din kulturu ve ahlak bilgisi. adina yakisir bir icerik olursa gayet guzel bir ders. ozellikle ahlak bilgisi kismi. Din dediginde ahlaki anlatir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Penthesilea said: abi din dersi gibi gerizekalica birseyin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 lise de bana cok sey katan bir dersti tabii hocalari yuzunden, 2 farkli hoca girmisti ikisininde vizyonu genisti bayagi. islamin mantikla nasil yorumlanacagini, irdelenecegini cok guzel anlatmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 araplara götünü yıkasın diye gönderilen bir kitap için eğitime ihtiyaç duyuyorsanız muafsınız dinden zaten zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: kalmasinda bir sorun yok din dersinin, ki derisn adi din kulturu ve ahlak bilgisi. adina yakisir bir icerik olursa gayet guzel bir ders. ozellikle ahlak bilgisi kismi. Din dediginde ahlaki anlatir zaten. Kesinlikle katılıyorum. Din sonuçta insanlığın var olan tarihiyle alakalı bir durum. İçerisinde sosyolojik, psikolojik, felsefi ve politik bir çok ipucu var tarihe dair. Önemli olan din dersini kafa yıkayıcı islam propagandası halinden çıkarıp, tüm dünya dinlerini inceleyen bir bilim haline getirebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abvblizzard said: araplara götünü yıkasın diye gönderilen bir kitap için eğitime ihtiyaç duyuyorsanız muafsınız dinden zaten zorlamayın. bu ne şimdi? yinemi başladık insanların inancına hakarete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 vele vele muhammed allah mislim elevele akba vakba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abvblizzard said: araplara götünü yıkasın diye gönderilen bir kitap için eğitime ihtiyaç duyuyorsanız muafsınız dinden zaten zorlamayın. böyle seviyesiz hakaretler paticik gibi bir foruma yakışmıyor. milyarlarca inananı olan bir dini küçük görmek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kuran sadece araplara inmemiştir. afrikadaki zenciyede inmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zenciye he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 din dersinin ne zararını gordunuz .matematik mi olsun din dersi yerine.ne güzel uyuyacak boş geçicek bi ders oldu senelerce ztn topu topu haftada 1 ders oluyor.konu allaha gelmeden sene bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sıradan adamı dinden soğutan şeylerin başında din dersi gelir. tırt ve sert hoca ile o yaşta adam çok güzel soğutulur dinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 akilli mantikli olani da bir o kadar saglam bakmasini saglar dinlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sıranın üstünde namaz kıldık, öyle güzel şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar