Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mssql açtım sora

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amaç: eve online database dump'dan item listeleri falan almak, böylece eve-metrics sitesine item id öğrenmek için abanmadan spreadsheet yapabilmek

bilgi seviyesi: sql database şeysidir, internette forumlar falan bundan çalışır, böyle kitap gibi açılıp okunmaz bişeyler yazılır falan.

saat
12:00
mysql yardırarak kuruldu next next dendi
12:05
buraya tıklayarak bi arayüze ulaşıyoz galiba
12:10
bu ne lan
12:15
bu ne ak
12:20
excelin bilgisayar versus bilgisayar versiyonuymuş galba sql denilen şey allahım kim buldu bunları
.
.
.
1:00
bu ne lan nasıl açılıyor bu niye login olamıyorum
1:30
*tekrar bi sql serveri kurulur, bu sefer next next abanılmaz, user name falan girilir edilir.*
2:00
ee nasıl database import ediyoruz lan
2:30
import et diyom yanlış yer diyo, aynı isimde database açıyorum yemiyor, database açınca da içinde hep bişeyl var
3:00
import ederken overwrite dedim, ayrıca backup içinde database varmış, listeden onu seçebiliyormuşuz.
3:01
eee nasıl data çağırıyoruz b-..nese yatiyim ben
Mesaj tarihi:
bilgisayar dunyasinda 3 saat ugrasarak sadece sorunun ne oldugunu anlamaya baslarsin zaten.

linaks icin bu *2 olur tabii.

linaks denen meretten dun bir kez daha nefret ettim zaten, algorithms labindayiz, hocanin verdigi 2 tane hazir fonksiyon var c/p yaptim onlari basladim yazmaya. gcc -o -f -g gibi bi paragraf parametre girdikten sonra bi baktim alakasiz yerde hata veriyor

tum kodu sildim sadece hello world yazdiriyorum hala
20.satirda bilmemne structu eklenmemis gibi abuk bi hata veriyor. taa labin son saatlerine dogru ogrendim ki less diye bi komut varmis, linakstaki gerizekali editorler tum yazilanlari gostermiyormus megersem, e bu seferde o gorunmeyen yazilar silinmiyor da haliyle,

asistan git en bastan yaz baska bir dosyaya dedi c/p yapmadan, artik son dakkalarda eski kodlarimi gecirdim tabii labi mabi yetistiremedim.

sonra abi sen niye hic linaks sevmiyorsun diyorlar, ahanda bu yuzden sevmiyorum.

edik:haters gonna hate resmi yapistirabilirsiniz alta.
  • Yeni Oluştur...