Paul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 evet su an bir mageyim ve wizard olucam skillerimide wizard skilleri olarak ayarladım. kafama takılan olay bugun bir wizard ile konustum adam türktü benım su an ki mage charım level=44 joblevel=32 statlar ise 62+5 int 11+2 ise dexim war bugun konustugum bir türk wizard bana sunu dedi wizardlık testini geçmen için 40 dex lazım sen çok geç kalmışın dedi bende 4-5 leveldir stat vermıyordum böle bişi olabilir ama doğrusunu siz bilirsiniz sizede bi sorayım dedim suanki charımda nelere dikkat edeyim wizard olucagım icin nelere vereyım bide wizard testi nasıl bişi onuda sölerseniz çok sevınıyım hepinize sımdıden çok teşekkür ederim saygılar[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? [Bu mesaj Paul tarafından 17 Ağustos 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 öyle birşey yok , Wizardlık testi 2 aşamadan oluşuyor bilgi ve savaş ve hiçbirşekilde statlarla ilgili bir kısıtlama yok verilen sürede yaratıkları öldürüp sorulara doğru cevap vermen yeterli İstersen direk bir daggerla bile kesebilirsin Herşeye inanmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok teşekkür ederım rahatlattın benı ya.. bişi daha sorucam statları inte vermeye dewam edeyımmı ? başka hanı statlara verebılırım bir wizard ıcın ? bide dex daha hızlı büyü atmaya yarıyormu ? sımdıden saolun. [Bu mesaj Paul tarafından 17 Ağustos 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Evet dex daha hızlı büyü atmanı sağlıyor. Bence 80 int olana dek başka birşeyle ilgilenme,sonra 50 dex sonra 90 int. Ancak job 47-48 den evvel wizard olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 50ye tamamlamak en mantıklısı açıkcası wizardın her skille ihtiyacı oluyor bunu düşünerek hareket etmekte fayda var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Evet söylediği gidiş en mantıklısı 80 int 50 dex 99 int 75 dex 70 agi şeklinde. Bence de 50den önce olmamaya çalış kaybın çok olur bence.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok teşekkür ederim hepinizie bende zaten 48 de falan olmayı dusunuyorum wizard. son bisi daha sorucagım su an base level 50 yim ve çok zor gelmeye başladı haliyle genellıkle toylevel2 ve argoipe kesiyorum bana önerebilceginiz bi yaratık warmı ? bide yerini sölerseniz çok teşekkür ederim.. saygılar[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1- argiope 2 - aldebaran -alarm (yanina aco lazım yada bolca heal) 3- lag yok ise comodo - seal bence en kolayı argiope ben job 47 de geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Firewall varsa clock ve alarm kes, biraz zor olur ama daha kolay expi gelir.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar