Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e tek başına sen mi karar veriosun takas olup olmamasına? burda kimsenin yorum yapmadığı takası onaylıyosun sorada tamam iptal ederim ama bundan sora sorun çıkarırım diosun. hani belli bide takasın dengesiz olduğu. diğer takaslar hep 1 2 gun beklio millet yorum yapıo falanda bu takas niye bole bi anda geçti daha kimse bişi solemeden. en guzeli yapın league vote olsun bitsin.
Mesaj tarihi:
ya ligin takas ortamına tam hakim değilim, görünce bi kabaca baktım kabul ettim bi süre bakamayabilirim diyerek.
sonradan hata mı oldu diye düşündüm hatalı oldu diye, ama çamura yatmak olmaz sonuçta başta kabul ettikten sonra. bana iki türlü de fark etmez o açıdan.

bu olayın dışında ligin içindeki birinin veto yetkisi olmasındansa vote olması daha mantıklı olur eğer çok tıkamıyosa hareketlerin önünü. ama diyorum yani benim bu takas nolur çok önemli değil şu saatten sonra pek itiraz etmem. bi daha da bu tarz durumlarda biraz bekletirim teklifi en azından saçma bişey bile olsa görülsün.
Mesaj tarihi:
Vote olayı bitmiştir arkadaşlar, eski tartışmayı tekrardan başlatmanın anlamı yok. Vote olayıyla daha yapılan takas olmadı 4 senelik geçmişinde bu ligin.
Mesaj tarihi:
Ayrıca şu takasın da abartılacak bir yanı yok, olsa teklif etmem zaten şampiyonluk şansım lebron ve durant'ı aynı anda alsam 0 gene. Sercan, Yiğit, Sinan gelsin onlarla da konuşayım ona göre birşey yaparız.
Mesaj tarihi:
dışardan geldim kafam güzel ama şöyle açıklayayım.

biri 170 biri 240. mı ne şu anda iki adamdan. 170 ile 240 arasındaki fark o kadar az ki. bunu zaten bilmiyorsanız, boşuna tartışıyoruz.

şimdi bu kadar yakın olan 2 adam arasından, top 35 potansiyeli olan adam ile maksimum top 120 potansiyeli olan bi adamı takas ederseniz elbette dengesizlik olur. baron davis 9 gün daha sakat diye de, bu takas yapılmaz yani.

baron davis'i alan tarafta olup da şu takası yapmayacak kişi yoktur yani öle diyeyim. derozan'dan vazgeçmek ne kaybettirir sana? neredeyse hiçbir şey. eh onun karşılığında şu anda rezil olas da eşşek gibi potansiyelli bi adam almak ne kadar koyar? koymaz. niye yapmayasın yani. derozan yahu yani konuşulan adam... hani top 90 falan bi adam olur, yine bi nebze anlarım...
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Delfino-Demar takası bence geçer

Delfino nun en az 2 ay dönmiyeceğini hesaba katmak lazım .. Bendeydi bıraktım delfinoyu internetten biraz araştırınca .. AYrıca benim dışımda tüm liglerde 1800 takım delfinoyu bırakmış ..
Mesaj tarihi:
Delfino'nun 2 ay dönmeyeceğine dair link falan var mı Reyna, ben görmedim çünkü öyle bir şey day-to-day gözüküyor şu anda.
Mesaj tarihi:
2 ay diye bi haber çıkmadı hiç. scott skiles bugün yarın dönecek dedi, sonra aslında belli değil ama uzun süreler kaçırmayacak dedi.

zaten o yüzden delfino tarafı net olarak daha avantajlı. çünkü çok daha iyi oyuncu delfino.
  • Yeni Oluştur...