B_E_G_A Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Merhabalar ben bu sene açıköğretim ön lisanstan mezun oldum ve lysdende yerleştirmelerde gazi üni rts lisans bölümünü kazandım okula başladım ama sağlık haklarımı yenilemediler bende geçici öğrenci belgemin birisini ve kimlik fotokopisini geldiğim şehre aileme yolladım -annemin sağlık haklarından yararlanıyordum daha önce- onlarda yenileme için gittiklerinde bu öğrenci önlisans programından mezun olmuş bunun sağlık hakları olmaz demişler ama ben daha okuyorum 25 yaşına kadar haklardan faydalanmam gerekmiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 24 diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben 20 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 nasıl yani, yeni girdiğin üniversiteden aldığın öğrenci belgenle gitmedin mi yeniletmeye? 2.üniversiteyi kabul etmiyoruz, hakkını kaybetmiş mi demişler anlamadım. Olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yeni üniversitenin öğrenci belgesiyle git o düzeltmeyi yaparlar. aynı sorun bende de çıkmıştı 1 sene rötarlı kazandığım için üniyi o arada öğrenci olmadığımdan dolayı almışlardı sağlık hakkımı elimden ama kazanınca öğrenci belgesini götürüp yeniden kaydı yaptırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar