Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaşlar dünden beri HubList görünmüyor. Aşağıda şu yazıyor: Download failed: HTTP/1.1 403 Forbidden (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2) Bu sorun sadece bende mi? Neden kaynaklanıyor olabilir? Ne yapmalıyım? Saolun şimdiden...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 gorunmuyor evet ama dırek adreslerını yazarsan baglanıyor hublara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 senden kaynaklanmıyor arada oluyo o durum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende DC++ ya yeni başladım,ve bu error çıktı.Hub adreslerinide bilmiyorum help![signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sadece sende oluyor,sen yamuk bir insansın,seçilmiş kişisin, hede hödö. :D[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aynı sorn bendede var formlara yazacak dım şımdı sanırım hublıst down oldu 1 2 gne kdar duzelır olese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ferrero, 22 Ağustos 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar dünden beri HubList görünmüyor. Aşağıda şu yazıyor: Download failed: HTTP/1.1 403 Forbidden (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2) Bu sorun sadece bende mi? Neden kaynaklanıyor olabilir? Ne yapmalıyım? Saolun şimdiden... bendede oluyor ya ne yapcaz. yardım edin arkadaşlar.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 http://www.indx.f2s.com/lists.htm[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 * Disconnected *** Connecting to divxplanet.no-ip.com:4111... *** Connected This Hub is running version 0.9.8a (Fri Jul 16 18:00:01 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:2weeks 4days ). <> *** Redirect request received to a hub that's already connected *** Disconnected en yeni sürümü yükledim. ama yine hata mesajı alıyorum[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 zdc++ yukle :) benı dınle kopek gıbı download ed 70 kişiden aynı anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar