Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnatla

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Atar elbet, plattan diamonda geçiyorsan diğerlerine göre biraz daha yavaş atıyor. Genelde sürekli yenerken üst liglerden üst seviyeleri getirmeye başlıyorlar, eğer yenilmeye başlar ama 4-5 yenilgiden sonra toparlarsan geçiriyor. Ama o 4-5 yenilgi olayını hemen kesmen gerek, uzatırsan başka bahara oluyor durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadari ile ust ligden kaybettigin maclara bakiyor. Bronz da iken silver, diamon rakip denk gelir de cok katbedersen cikamiyorsun ust lige. Ben bronza dusmustum, 2 hafta acik ara birinci durdum. Sonra silver'a atti ama o kadar cok puanim olmustu ki 2. olarak girdim silver'a :)
Sosyal ağlarda paylaş

Genele bir şey sormak istiyorum. Başka forumlarda da çok var bu beni lig atlatmıyor diyenler. Bronze'dan Silver'a geçemedim diyor. Abicim zaten karşılaştığın rakipler senden üst seviyede diyorsun. Zaten yeniyorum diyorsun. Diamond olunca oyun stilin mi değişiyor, APM'in mi artıyor kendiliğinden. Oynadığınız oyun 1 aylık 3 aylık bir oyun değil ki. 1 sene sonra da oynayacağın bir oyun. Hatta diğer expansion'lar çıkınca oynamaya devam edeceğin bir oyun. Bugün atlamazsanız 3 ay sonra atlarsınız ligi, o zamana kadar da karşınıza gold adam çıkmayacağı için problem olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim son 30(yaklaşık) maçtaki verilerin üst lige çıkmanı veya alt lige düşmeni sağlıyor. Gizli bir power ranking var yani.
Blizzard daha hangi sistemi kullandığını açıklamadı, oyuncuların deneyimlerinden çeşitli teoriler atıldı ortaya sadece.

Ama asıl problem diamondda rested puanlarını biriktirince puan sıralamasında aşağı düşmen. Rested puan uygulaması belki çoğu oyuncunun hoşuna gidiyordur ama ben ELO rating sistemini tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...