original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ikinci harita parcasini almak için girdigimiz kulubenin(hatta ordaki adamla bi içki yarismasi yapiyoruz fln)içinde bir tuzak var.tuzagin içine dustukten sonra kaymaya basliyoruz kayarken kuvetin icinde bi iskelet elinde harita parcasini tutuyor.ama orda durulmuyo direk assa dusuluyo.orda nasi durup o parcayi alicam yardim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oyyyy kaç ıl oldu ahah. www.gamefaqs.com dan bakarsan yardımc ıolur,ingilzce yoska ben bakim.dur.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 saol dogmeat verdiin kaynak guzelmis baya.sorunu hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 1)teleskobun var dimi?,deva ğaçtan buluyossun,mr.rogersi içki yerşmasıncda yeniince git telskobu dışardaki heyleliin üstünde kullan.evin içndede ayna carecervesine aynayı tak.booty islandaki dükkanda var ayna,sonra o yanayıda takınca ışık belli bir kriamin üstyüne düşcek o kiertmite bas,sasşa düşeeksin,o iskeltten al haritaya,sonrada tünellrden dışarı çık.pu kadr. daha takılırsan söle ahh,sorunu çözebilmene sefindim :) .[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 Ağustos 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cok gicik bi yere geldim yine.LeChucks fortress bolumunun basinda iskelet resimleri olan bi tunele giriliyor.burda onceden aldiimiz bi kagitta yazili olan sarkiyi bu resimlere gore uyarlamamiz gerekiyor.sarkida yazili olanlara uygun resimleri push yaptim bi sonuca ulasamadim.ayrintili yardim lutfen.webdeki faqlara baktim ayrintili anlatmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tam da öyle yapman gerekiyo. yanlış resimlere girmiş olabilirsin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 resimleri push yaptiktan sonra sagdan direk devam etmem mi gerekio.yani ozel bisey yapmam gerekmio dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 resimlere push yapıp içinden geçmen gerekiyo. ondan sonra çıktıın yere birsonraki resme girmen gerekio.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar